The Stranglers

The Stranglers er et engelsk punk/rock-band som ble dannet i 1974. De har aldri holdt seg til en genre, men har vært innom blant annet nyveiv, kunstrock, gothic rock og pop.

The Stranglers, Brighton, 2014-03-06

DiskografiRediger

  1. Rattus Norvegicus (1977)
  2. No More Heroes (1977)
  3. Black and White (1978)
  4. The Raven (1979)
  5. The Gospel According to The Meninblack (1981)
  6. La Folie (1981)
  7. Feline (1983)
  8. Aural Sculpture (1984)
  9. Dreamtime (1986)
  10. 10 (1990)
  11. Stranglers In the Night (1992)
  12. About Time (1995)
  13. Written in Red (1997)
  14. Coup de Grace (1998)
  15. Norfolk Coast (2004)
  16. Suite XVI (2006)
  17. Giants (2012)

Eksterne lenkerRediger

 Denne artikkelen om en musikkgruppe eller et band er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.