The Ritchie Family

The Ritchie Family var en sanggruppe fra Philadelphia i USA, som hadde flere hits i discoæraen.[1]

The Ritchie Family
OpphavPhiladelphia, USA (1975)
Sjanger DiscoRediger på Wikidata
Aktive år1975

Gruppen hadde opprinnelig fire medlemmer, men ble senere omorganisert av franskmannen Jacques Morali [2] – som også dannet Village People – til å ha tre sangerinner. I 1980 gjestespilte The Ritchie Familiy i Nancy Walkers film Can't Stop the Music som seg selv.

Diskografi i utvalgRediger

  • Brazil – 1975
  • Arabian Nights – 1976
  • Life Is Music – 1977
  • American Generation – 1978
  • Bad Reputation – 1979
  • Give Me a Break – 1980
  • I'll Do My Best – 1982
  • All Night, All Right – 1983

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger