Tanya Tucker

Tanya Tucker
Tanya Tucker.png
FødtTanya Denise Tucker
10. oktober 1958[1][2][3]Rediger på Wikidata (62 år)
SeminoleRediger på Wikidata
Søsken La CostaRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger-låtskriver, sanger, musikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata

Tanya Tucker (født 10. oktober 1958 i Seminole i Gaines County, Texas, USA) er en amerikansk sanger som debuterte som 13-åring med hiten Delta Dawn. Tucker har sunget sammen med blant andre Willie Nelson og Glen Campbell. Hun har også hatt noen roller på TV og på film og har skrevet sin selvbiografi, Nickel Dreams.

DiskografiRediger

  • Delta Dawn (1972)
  • What's Your Mama's Name (1973)
  • Would you lay with me (1973)
  • Greatest Hits 1972-75 (1975)
  • Tanya Tucker (1975)
  • Lovin and Learnin (1976)
  • Here's Some Love (1976)
  • Ridin Rainbow (1976)
  • You are so Beautiful (1977)
  • Greatest Hits 1975-78 (1978)
  • TnT (1978)
  • Tear me Apart (1979)
  • Dreamlovers (1980)
  • The very Best of Tanya Tucker (1981)
  • Shouild I Do It (1981)
  • Tanya Tucker Live (1982)
  • The Best of Tanya Tucker (1983)
  • Changes (1983)
  • Girls Like Me (1986)
  • Love Me, Like You Used To (1987)
  • Strong Enough To Bend (1988)
  • Greatest Hits (1989)
  • Tennessee Woman (1990)
  • What Do I Do With Me (1991)
  • The Best of Tanya Tucker (1992)
  • Can´t Run From Yourself (1992)
  • Soon (1993)
  • Fire To Fire (1995)
  • Complicated (1997)
  • Tanya (2002)
  • Live at Billy Bob's Texas (2005)

ReferanserRediger

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, besøksdato 29. april 2014
  2. ^ GeneaStar, oppført som Tanya Tucker, GeneaStar person ID tuckert
  3. ^ Social Networks and Archival Context, besøksdato 9. oktober 2017, oppført som Tanya Tucker, SNAC Ark-ID w6zc812n

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.