Sverre Dæhli

Sverre Dæhli (15. september 1975) er en norsk gitarist og vokalist som spiller for det norske thrash metal bandet Audiopain. Han har også vært gjeste-gitarist i studioalbumene Deep Tracts of Hell til Aura Noir og Plaguewielder til Darkthrone.

Sverre Dæhli
Født15. september 1975 (45 år)
Beskjeftigelse Sanger, musiker, gitaristRediger på Wikidata
Nasjonalitet Norge Norge
Musikalsk karriere
SjangerBlack metal
Thrash Metal
InstrumentGitar
Vokal
Ensemble(r)
Audiopain

DiskografiRediger

AudiopainRediger

  • Contagious (EP, 2000)
  • 1986 (EP, 2000)
  • Revel In Desecration (EP, 2002)
  • Audiopain / Mysticum (split, 2003)
  • LAVA Dictatorship / Revel In Desecration (split, 2003)
  • The Traumatizer (studioalbum, 2004)
  • Überthrash (split, 2004)
  • Überthrash II (split, 2005)
  • Audiopain/Dead to This World (split album, 2006)
  • Horns Forward / The Enemy Abroad (split album, 2007)
  • A Bomb's View (EP, 2007)
  • The Switch To Turn Off Mankind (studioalbum, 2007)

Aura NoirRediger

DarkthroneRediger

 Denne biografien om en heavy metal-musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.