Åpne hovedmenyen

Sven Alfons

svensk skribent
Sven Alfons
Født5. september 1918
Lund
Død16. september 1996 (78 år)
Danderyds församling
Gravlagt Djursholms begravningsplats
Ektefelle Harriet Alfons
Beskjeftigelse Forfatter, lyriker, kunstner, kunsthistoriker
Nasjonalitet Sverige

Sven Alfons (født 1918, død 1996) var en svensk poet, kunstner, kunsthistoriker og kunstkritiker. Han var gift med Harriet Alfons.

BibliografiRediger

  • Ensamhets himmelshuva, 1942
  • Sommaren och döden, 1943
  • Svensk konstkrönika under 100 år, 1944
  • Backspegel mot gryningen, 1949
  • Ängelens bild, 1961
  • Gustav Vasa och Virginius, 1962
  • Dikter, 1966
  • Om vistelsen i trädens kronor, 1990
  • Winckelmanns död, 2002

PriserRediger


 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)