Åpne hovedmenyen
Summoning
OpphavWien i Østerrike
Periode1993 – i dag
SjangerSymfonisk black metal
Black metal
Eksperimentell rock
Ambient
PlateselskapNapalm Records
Nettstedhjemmeside
Medlemmer
Protector
Silenius
Tidligere medlemmer
Trifixion
Pazuzu

Summoning er et symfonisk/atmosfærisk black metal band fra Østerrike.

Tekstene baserer seg på J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre. Bandet ble grunnlagt rundt 1993 av Silenius (Michael Gregor), Protector (Richard Lederer) og Trifixion (Alexander Trondl).

DiskografiRediger

DemoerRediger

  • Dark Ages I (1993)
  • Upon The Viking Stallion (1993)
  • Anno Mortiri Domini (19591994)
  • PromoTape (1994)
  • Minas Morgul (1995) (Samme navn og årstall som studioalbum versjonen)

EP-erRediger

  • Nightshade Forests (1997)
  • Lost Tales (2003)

StudioalbumRediger

AnnetRediger

Eksterne lenkerRediger