Stefan Demert

Stefan Demert
Stefan Demert 2015.jpg
Født15. desember 1939Rediger på Wikidata
NyköpingRediger på Wikidata
Død9. juli 2018Rediger på Wikidata (78 år)
KungsbackaRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Lyriker, musikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Stefan Demert (født 15. desember 1939, død 9. juli 2018[1]) var en svensk trubadur.

DiskografiRediger

  • 1970 Visor för smutsiga öron
  • 1971 Marsch på er alla pannkakor
  • 1973 Den siste ornitologen
  • 1975 Jeja & Stefan – med Jeja Sundström
  • 1978 Sidensammetrasalump
  • 1981 Till Anna
  • 1993 Katten och andra visor

PriserRediger

Årstall Pris
2000 Trubadurprisen

ReferanserRediger

  1. ^ «Trubaduren Stefan Demert död». Aftonbladet (svensk). 10. juli 2018. Besøkt 13. juli 2018. 

Eksterne lenkerRediger


 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.