Åpne hovedmenyen
For den svenske diplomaten med samme navn: Staffan Söderblom
Staffan Söderblom
Staffan Söderblom.JPG
Foto: Caroline Andersson
Født22. november 1947 (71 år)
Stockholm
Beskjeftigelse Oversetter, skribent
Nasjonalitet Sverige
Utmerkelser Signe Ekblad-Eldhs pris (2010), Sten Hagliden-prisen (2005), Lotten von Kræmers pris (1996)

Staffan Söderblom (født 1947) er en svensk forfatter og oversetter. Kritiker i Aftonbladet og Bonniers Litterära Magasin (BLM).

BibliografiRediger

  • Fragment 1967
  • Landskapsrum 12 1977
  • Siktdjup: oktober 1979
  • Tjälens dygn 1981
  • Vita revir 1983
  • Resa till gläntorna 1985
  • Mycket lycklig 1985
  • Dikterna 1986
  • Andra dikter 1988
  • Folkliv 1989
  • Skriva 1991
  • Ursinnet 1991
  • Den döde andas 1993
  • Harry Martinson 1994
  • Diktens tal 1996
  • Knittlar 2000
  • Jag vill vara allt vitt 2005
  • Och jag var länge död 2006
  • Örnarnas rike (foto av Brutus Östling) 2007

Priser og utmerkelserRediger