Åpne hovedmenyen

Sixpence None the Richer er et amerikansk pop/rockeband, som holdt på fra 1992 til 2004. De gjorde et comeback i 2007. Bandet ble grunnlagt i New Braunfels, Texas, men etterhvert flyttet de til Nashville, Tennessee. Navnet på bandet er inspirert av et kapittel av forfatterens C.S. Lewis bok: Mere Christianity (Kan man være kristen?)[1]

Gruppen hade 1999 suksess over hele verden med låten «Kiss Me».

Innhold

BandmedlemmerRediger

Nåvrende medlemmer
Tidigare Medlemmar
  • Joel Bailey – bass (1993–1995)
  • Andre Trottier – bass (1994–1995)
  • Dale Baker – trommer (1993–2001)
  • Tess Wiley – gitar (1993–1997, 2008)
  • James Arhelger - bass (1995)
  • J.J. Plasencio – bass (1995–1997)
  • Sean Kelly – gitar (1997–2004)
  • Rob Mitchell – trommer (2001–2004)
  • Jerry Dale McFadden – keyboard (2001–2004)
Studiomusiker
  • TJ Behling – bas (på The Original Demos ca. 1992)
  • Brad Arnold – trommer (på The Original Demos)

DiskografiRediger

Studioalbum
EP
  • 1996 - Tickets for a Prayer Wheel
  • 1997 - 6 Picks: Essential Radio Hits from Sixpence None the Richer
  • 2004 - Sessions@AOL
  • 2005 - Waiting On the Sun (Studio Series Performance Track)
  • 2008 - My Dear Machine
Singer
  • 1995 - Angeltread
  • 1998 - Kiss Me (US #2, US AC #2, US Adult #2, US Pop #1)
  • 1999 - There She Goes
  • 2000 - I Can't Catch You
  • 2002 - Breathe Your Name
  • 2003 - Don't Dream It's Over
  • 2004 - Us
  • 2008 - Angels We Have Heard On High
  • 2013 - Radio
Samlingsalbum
  • 1992 - The Original Demos
  • 1997 - Top Ten: Sixpence None the Richer
  • 1999 - Collage: A Portrait Of Their Best
  • 2002 - Mega 3 Collection
  • 2004 - The Best of Sixpence None the Richer
  • 2005 - The Early Years
  • 2009 - Greatest Hits
  • 2010 - Early Favorites

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger