Åpne hovedmenyen

Sarah Dunant

engelsk forfatter
Sarah Dunant
Født8. august 1950 (69 år)
London[1]
Utdannet ved Newnham College, Godolphin and Latymer School
Beskjeftigelse Forfatter[2][3], romanforfatter, journalist
Nasjonalitet Storbritannia

Sarah Dunant (født Linda Dunant 8. august 1950 i London) er en engelsk forfatter, kritiker, journalist og BBC-programleder.

Hun hadde sitt internasjonale gjennombrudd med boka The Birth of Venus i 2003, en bok som kom på norsk i 2006.

BibliografiRediger

OriginalutgivelserRediger

  • Exterminating Angels (1983)
  • Intensive Care (1986)
  • Snow Storms in a Hot Climate (1988)
  • Birth Marks (1991)
  • Fatlands (1993)
  • The War of the Words: The Political Correctness Debate (1995)
  • Under My Skin (1995)
  • The Age of Anxiety (1996)
  • Transgressions (1997)
  • Mapping the Edge (1999)
  • The Birth of Venus (2003)
  • In the Company of the Courtesan (2006)
  • Sacred Hearts (2009)
  • Blood and Beauty (2013)

Utgivelser på norskRediger

  • Venus' fødsel, oversatt av Hege Hammer, Gyldendal (2006)

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)