Sara Canning

Sara Canning (født 14. juli 1987) er en canadisk skuespiller. Hun er mest kjent for sin rolle som Jenna Sommers i TV-serien The Vampire Diaries.

Sara Canning
Sara Canning.jpg
Født14. juli 1987[1]Rediger på Wikidata (35 år)
GanderRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, kunstløperRediger på Wikidata
Utdannet ved University of Alberta, Vancouver Film School, Bev Facey Community High SchoolRediger på Wikidata
Nasjonalitet CanadaRediger på Wikidata
Aktive år2008
IMDbIMDb

FilmografiRediger

Roller i filmer, TV-filmer og TV-serier
År Tittel Rolle Merknader
2008 Paparazzi Princess: The Paris Hilton Story Nicky Hilton TV-film
2008 Smallville Tess' Assistant TV-serie, episoden «Plastique»
2008 Slap Shot 3: The Junior League Hope Film
2009 Black Rain Dorothy TV-film
2009 Taken in Broad Daylight Anne Sluti TV-film
2009 Kyle XY Redhead TV-series, episoden «In the Company of Men»
2009 Come Dance at My Wedding Andrea Merriman TV-film
2009 Black Field Maggie McGregor Film
2009–2012 The Vampire Diaries Jenna Sommers TV-serie - 31 episoder
2011 The Hunt for the I-5 Killer Beth Williams
2012 Supernatural Lydia TV-serie, episoden «The Slice Girls»
2012 Hannah's Law Hannah Beaumont TV-film
2012– Primeval: New World Dylan Weir TV-serie, en av hovedrollene

ReferanserRediger

  1. ^ Internet Movie Database, IMDb-nummer nm3048050, besøkt 14. oktober 2015[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en skuespiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.