Åpne hovedmenyen

S-Club også kjent som S-Club 7 var en britisk popgruppe dannet av tidligere Spice Girls manager Simon Fuller. Gruppen bestod av Tina Barrett, Paul Cattermole, Jon Lee, Bradley McIntosh, Jo O'Meara, Hannah Spearritt, og Rachel Stevens. Gruppen fikk sin berømmelse gjennom å spille i sitt eget TV-program, Miami 7, som gikk på BBC i 1999.

DiskografiRediger

  • S Club (1999)
  • 7 (2000)
  • Sunshine (2001)
  • Seeing Double (2002)
  • Don't Stop Movin' (2002)
  • Best: The Greatest Hits of S Club 7 (2003)

Eksterne lenkerRediger


 Denne musikkrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.