Åpne hovedmenyen
Rudolf Forster
Født30. oktober 1884[1][2]
Gröbming[3]
Død25. oktober 1968[1] (83 år)
Bad Aussee[4]
Beskjeftigelse Teaterskuespiller, filmskuespiller
Nasjonalitet Østerrike
Utmerkelser Deutscher Filmpreis
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Rudolf Forster (født 30. oktober 1884 i Gröbming Steiermark, død 25. desember 1969 i Bad Aussee) var en østerriksk skuespiller.

Filmografi (utvalg)Rediger

  • 1923 : Fröken Fob
  • 1925 : Zur Chronik von Grieshuus
  • 1931 : Tolvskillingsoperaen
  • 1931 : Morgenrot
  • 1932 : Den drømmende munn
  • 1935 : Bare en komediant
  • 1937 : Den store dårskap
  • 1952 : Sommer i Tyrol
  • 1956 : Liane - piken fra urskogen
  • 1957 : Motelegen
  • 1958 : 17 år og bare sex
  • 1959 : Resten er taushet
  • 1960 : Et glass vann
  • 1960 : I Dr. Mabuses stålnett

ReferanserRediger

  1. ^ a b Gemeinsame Normdatei, 21. jul. 2015, 118692267
  2. ^ data.bnf.fr, 10. okt. 2015, http://data.bnf.fr/ark:/12148/cb141782286
  3. ^ Gemeinsame Normdatei, 11. des. 2014
  4. ^ Gemeinsame Normdatei, 30. des. 2014

Eksterne lenkerRediger