Åpne hovedmenyen
Rudolf Forster
Født30. oktober 1884
Gröbming
Død25. oktober 1968 (83 år)
Bad Aussee
Beskjeftigelse Teaterskuespiller, filmskuespiller
Nasjonalitet Østerrike
Utmerkelse Deutscher Filmpreis
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Rudolf Forster (født 30. oktober 1884 i Gröbming Steiermark, død 25. desember 1969 i Bad Aussee) var en østerriksk skuespiller.

Filmografi (utvalg)Rediger

  • 1923 : Fröken Fob
  • 1925 : Zur Chronik von Grieshuus
  • 1931 : Tolvskillingsoperaen
  • 1931 : Morgenrot
  • 1932 : Den drømmende munn
  • 1935 : Bare en komediant
  • 1937 : Den store dårskap
  • 1952 : Sommer i Tyrol
  • 1956 : Liane - piken fra urskogen
  • 1957 : Motelegen
  • 1958 : 17 år og bare sex
  • 1959 : Resten er taushet
  • 1960 : Et glass vann
  • 1960 : I Dr. Mabuses stålnett

ReferanserRediger


Eksterne lenkerRediger