Rudolf Forster

østerriksk skuespiller

Rudolf Forster (født 30. oktober 1884 i Gröbming Steiermark, død 25. desember 1969 i Bad Aussee) var en østerriksk skuespiller.

Rudolf Forster
Rudolf Forster - Gold-Saba, c. 1933.jpg
Født30. okt. 1884[1]Rediger på Wikidata
Gröbming[2]Rediger på Wikidata
Død25. okt. 1968[3]Rediger på Wikidata (83 år)
Bad Aussee[4]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Teaterskuespiller, filmskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet ØsterrikeRediger på Wikidata
Utmerkelser Den tyske filmprisenRediger på Wikidata
IMDbIMDb

Filmografi (utvalg)Rediger

  • 1923 : Fröken Fob
  • 1925 : Zur Chronik von Grieshuus
  • 1931 : Tolvskillingsoperaen
  • 1931 : Morgenrot
  • 1932 : Den drømmende munn
  • 1935 : Bare en komediant
  • 1937 : Den store dårskap
  • 1952 : Sommer i Tyrol
  • 1956 : Liane - piken fra urskogen
  • 1957 : Motelegen
  • 1958 : 17 år og bare sex
  • 1959 : Resten er taushet
  • 1960 : Et glass vann
  • 1960 : I Dr. Mabuses stålnett

ReferanserRediger

  1. ^ Autorités BnF, data.bnf.fr, besøkt 10. oktober 2015[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 11. desember 2014[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ Gemeinsame Normdatei, GND-ID 118692267, besøkt 21. juli 2015[Hentet fra Wikidata]
  4. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 30. desember 2014[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger