Rudi Myntevik

norsk musiker

Rudi Myntevik (født 12. januar 1980) er en norsk popartist fra Bergen, bosatt på Jeløy i Moss. I starten av karrieren sang han for det meste lovsanger, men har etablert seg som en allsidig popkomponist som synger både på engelsk og norsk. Høsten 2006 flyttet han til England, skrev låter og spilte inn platen Beauty in Defeat i 2009. I 2012 var han med i Melodi Grand Prix med låten «You Break It You Own It», komponert av Rune Berg og Asbjørn Ribe.

Rudi Myntevik
Rudi
Rudiwiki.jpg
Født12. jan. 1980Rediger på Wikidata (42 år)
Beskjeftigelse MusikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
Sjanger rock/pop
InstrumentVokalist, gitar
Aktive år2003

Våren 2014 spilte han inn nye sanger med Rune Berg som produsent i Lydbroderiet på Kolbotn. I tillegg til å spille egne konserter turnerte han i 2013–2015 for Den kulturelle skolesekken, og er vokalist under konserten The Margarets – Med blanke ark.[1]

DiskografiRediger

CDRediger

  • 2003 – Gud din skjønnhet
  • 2005 – Sentrum
  • 2007 – Hvem har du alltid vært
  • 2008 – Verdens Håp - Live fra Logen i Bergen
  • 2010 – Beauty in Defeat

SingelRediger

  • 2012 – You Break it You Own It
  • 2014 – Time

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger