Åpne hovedmenyen
Roy Rogers
Roy in green big.jpg
Født28. juli 1950 (69 år)
Redding
Beskjeftigelse Musiker, plateprodusent, gitarist, komponist
Nasjonalitet USA

Roy Rogers (født 28. juli 1950) er en amerikansk gitarist og musikkprodusent.


DiskografiRediger

  • 1986 Chops Not Chaps
  • 1988 1988 Slidewinder
  • 1989 Blues on the Range
  • 1991 R&B
  • 1992 Travellin' tracks
  • 1993 Slide of Hand
  • 1994 Slide Zone
  • 1996 Rhythm & Groove
  • 1998 Pleasure & Pain
  • 1999 Everybody's Angel
  • 2002 Slideways
  • 2002 Roots of Our Nature
  • 2004 Live! At The Sierra Nevada Brewery Big Room


Eksterne lenkerRediger