Richard Roxburgh

Richard Roxburgh
Richard Roxburgh 2013.jpg
Født23. januar 1962[1]Rediger på Wikidata (58 år)
AlburyRediger på Wikidata
Ektefelle Silvia Colloca (2004–)Rediger på Wikidata
Utdannet ved National Institute of Dramatic ArtRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, filmregissør, teaterskuespiller, filmskuespiller, fjernsynsskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet AustraliaRediger på Wikidata
Aktive år1987
IMDbIMDb

Richard Roxburgh (født 23. januar 1962[2] i Albury[2] i New South Wales) er en australsk skuespiller som er svært kjent i Australia for sine mange roller innen film og TV, og har også spilt i flere Hollywood-produksjoner[3]. Han er blant annet kjent fra Hollywood-filmer som Mission: Impossible II, Moulin Rouge! og Van Helsing.

Utvalgt filmografiRediger

År Tittel Rolle
1995 Blue Murder Roger Rogerson
1996 Children of the Revolution Joe
1997 Doing Time for Patsy Cline Boyd
1999 Passion Percy Grainger
2000 Mission: Impossible II Hugh Stamp
2001 Moulin Rouge! The Duke
2003 The League of Extraordinary Gentlemen The Fantom / "M" / Professor Moriarty
2004 Van Helsing Dracula
2011 Sanctum Frank McGuire

[4]

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en skuespiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.