Rekha Sharma

kanadisk skuespiller

Rekha Shanti Sharma (født 1970 i Vancouver i Britisk Columbia) er en canadisk skuespillerinne. Hun er mest kjent for sin rolle i den canadiske TV-serien Da Vinci's City Hall, samt en gjesterolle som «Tory Foster» i science fiction-serien Battlestar Galactica.

Rekha Sharma
Rekha Sharma (26965185292).jpg
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller, fjernsynsskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet CanadaRediger på Wikidata
Aktive år2001 -
IMDbIMDb

Utvalgt filmografiRediger

Listene under er ikke komplett, se Internet Movie Database – Rekha Sharma'

  • 2007 – Aliens vs Predator - Requiem, film
  • 2006–2007 – Battlestar Galactica, TV-serie 14 episoder
  • 2005–2006 – Da Vinci's City Hall, TV-serie ti episoder
  • 2002–2006 – Smallville, TV-serie sju episoder
  • 2004 – House M.D., TV-serie to episoder
  • 2004 – The L Word, TV-serie to episoder
  • 2002–2003 – John Doe, TV-serie 15 episoder
  • 2003 – The Core, film
  • 2001–2002 – Dark Angel, TV-serie fem episoder

Eksterne lenkerRediger