Ravencult

Ravencult er et black metal-band fra Hellas, etablert i 2001.

Ravencult
OpphavHellas Hellas, Hellas (2001)
Periode2001 - Idag
SjangerBlack metal
PlateselskapHells Headbangers Records
NettstedMySpace
Medlemmer
J. Maelstrom - trommer
Stefanos - gitar
L. - vokal

Bandet spilte inn debutalbumet Temples of TormentPrestfoss Mølle lyd og musikkstudio i Norge, og albumet ble produsert og mikset av Knut Magne Valle og Ravenkult.

DiskografiRediger

  • 2002: Despise The Blindfold (demo)
  • 2003: Cosmic Chaos (demo)
  • 2004: Armageddon Rising (EP)
  • 2007: Temples of Torment
  • 2011: Morbid Blood

MedlemmerRediger

  • J. Maelstrom – trommer
  • Stefanos – gitar
  • L. – vokal

Eksterne lenkerRediger


 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.