Randi Laubek

Randi Laubek
Randi-laubek nulle DSC08860.jpg
Født30. juli 1973[1]Rediger på Wikidata (47 år)
Frederikshavn kommuneRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Sanger, låtskriverRediger på Wikidata
Nasjonalitet DanmarkRediger på Wikidata

Randi Laubek (født 30. juli 1973 i Voerså) er en dansk sanger og låtskriver. Hun debuterte i 1997 med Ducks and Drakes og fikk i 1998 tre grammy for denne utgivelsen, dels som Årets danske sangerinde, Årets danske sangskriver og for Årets danske album. I 2000 mottok hun igjen en grammy som Årets danske sangerinde.

Laubek sang duett med Kasper Eistrup på nummeret "The Ghost Of No One" fra Kasjmirs Home Dead EP fra 2001.[2]

Laubeks musikkstil er en blanding av pop, soul og jazz, men er egentlig vanskelig å sette i bås.[trenger referanse] Hennes tekster er lyriske og underbygges av den gode stemmen.[trenger referanse]

DiskografiRediger

Album
  • Ducks and Drakes, 1997
  • Almost Gracefully, 2000
  • The Wedding of All Things, 2003
  • Figures of Eight, 2005
  • Sun Quakes, 2009
  • Letter #to the World, 2012
  • Pow Wow, 2016
  • Inner Seas Outer Fields, 2016
Medvirker på

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger