Phoebe Tonkin

australsk skuespiller og modell

Phoebe Jane Tonkin (født 1989 i Sydney) er en australsk skuespiller og modell.

Phoebe Tonkin
Phoebe Tonkin 2012 cropped.jpg
FødtPhoebe Jane Tonkin
12. juli 1989Rediger på Wikidata (32 år)
Sydney[1][2]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, modell
Nasjonalitet AustraliaRediger på Wikidata
Aktive år2005–d.d.
IMDbIMDb

Tonkin er mest kjent for rollen som havfruen Cleo Sartori i den australske TV-serien H2O: Just Add Water og Hayley Marshall i TVD og TO.

FilmografiRediger

År Tittel Rolle
2006–2010 H2O: Just Add Water Cleo Sartori
2009– Packed to the Rafters Lexi
2010 Tomorrow, When the War Began Fiona Maxwell
2010 Home and Away Adrianna aka "Adrian"
2011-12 The Secret Circle Faye Chamberlain
2012 Bait Jaimie
2012- Vampire Diaries Hayley
2013- The Originals Hayley

ReferanserRediger

  1. ^ www.joblo.com[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ www.cineplex.com[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger