Peter Mensah

kanadisk skuespiller
Peter Mensah
Peter Mensah Comic-Con 2009.jpg
Mensah på ComicCon i 2009
Født27. august 1959 (60 år)
Accra
Beskjeftigelse Skuespiller
Nasjonalitet Storbritannia, Ghana
Aktive år1995-d.d.
IMDbIMDbRedigér på wikidata

Peter Mensah (født 27. august 1959) er en ghanesisk skuespiller mest kjent for sin rolle som Oenomaus «Doctore» i Spartacus: Blood and Sand, Spartacus: Gods of the Arena og Spartacus: Vengeance. Han dukker også opp i kjente filmer som 300, The Incredible Hulk og Avatar i mindre roller.

FilmografiRediger

  • 1998: The Long Island Incident som Hugh
  • 2000: Bruiser (film)|Bruiser som Skinhead
  • 2000: The Golden Spiders: A Nero Wolfe Mystery som Mort Erwin
  • 2000: Bless the Child som Janitor
  • 2000: Enslavement: The True Story of Fanny Kemble som Quaka
  • 2000: The Perfect Son som The Tall Gay Basher
  • 2001: Harvard Man as Cyrill The Butler
  • 2001: Jason X som Sgt.Brodski
  • 2002: Triggerman som Boxer
  • 2002: Conviction som T-Bone
  • 2002: Cypher som «Vault Security Guard»
  • 2003: Tears of the Sun som Terwase
  • 2004: Hidalgo som Jaffa
  • 2007: 300 som Persisk budbringer
  • 2006: The Seed
  • 2008: The Incredible Hulk som General Joe Greller
  • 2009: Avatar som «Horse Clan Leader»
  • 2010: City Of Shoulders som Dr.Lucas Andreisherm
  • 2010: Flynn som Special Forces-kaptein

Utvalgte serierRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en skuespiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.