Åpne hovedmenyen
Peter Kihlgård
Født1954
Örebro
Beskjeftigelse forfatter
Nasjonalitet Sverige
Utmerkelser Aftonbladets litteraturpris (1988), Lars Ahlin-stipendiet (2006)

Peter Kihlgård (født 1954 i Örebro) er en svensk forfatter og dramatiker. Kihlgård er oppvoks i Sundsvall og, hovedsakelig, i Umeå, men bor nå i Stockholm. Sønn av Gösta Kihlgård. Kihlgård har også opptrådt med rockgruppen Superglue på Elverket, Stockholm.

Bibliografi (utvalg)Rediger

Årstall Tittel Format
2007 Kicki & Lasse
2005 Berättaren
2001 Du har inte rätt att inte älska mig
1998 Diorama
1998 Serenader
1996 Anvisningar till en far
1995 Den dövstumme
1992 Strandmannen
1990 Tredje person
1989 Bedragaren
1988 Fadder Teiresias vår
1988 Koncipieringen av en gädda lyrikk
1985 Ta rygg
1982 Hjälten
1982 Manschettvisa

DramatikkRediger

Priser og utmerkelser (utvalg )Rediger