Peter Emanuel Falck

Peter Emanuel Falck
Født15. juli 1952Rediger på Wikidata (68 år)
StockholmRediger på Wikidata
Beskjeftigelse ManusforfatterRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Peter Emanuel Falck (født 1952) er en svensk tv-produsent og manusforfatter. Han står, sammen med makker Christian Wikander blant annet bak Hotel Cæsar og Familiesagaen De syv søstre i tillegg til flere svenske serier, blant annet Rederiet som også gikk på TV 2.

Filmografi - ForfatterRediger

  • Andra avenyn (2007 – 2010) (Svensk TV-serie) – Storyline
  • Far og sønn (2002) (TV-serie) – Opphavsmann
  • Hotel Cæsar (1998 – ?) (TV-serie) – Opphavsmann/longterm storyline/storyline
  • Familiesagaen De syv søstre (1996) (TV-serie) – Opphavsmann/storyline
  • Tre kronor (1994 – 1999) (Svensk TV-serie) – Opphavsmann/storyline
  • Rederiet (1992 – 2002) (Svensk TV-serie) – Opphavsmann/storyline
  • Storstad (1990) (Svensk TV-serie) – Hovedforfatter
  • Varuhuset (1987) (Svensk TV-serie) – Hovedforfatter/storyline

Filmografi - ProduksjonRediger

Filmografi - KlipperRediger

Filmografi - DiverseRediger

Eksterne lenkerRediger