Peter Emanuel Falck

Peter Emanuel Falck
Født15. juli 1952 (67 år)
Stockholm
Beskjeftigelse Manusforfatter
Nasjonalitet Sverige

Peter Emanuel Falck (født 1952) er en svensk tv-produsent og manusforfatter. Han står, sammen med makker Christian Wikander blant annet bak Hotel Cæsar og Familiesagaen De syv søstre i tillegg til flere svenske serier, blant annet Rederiet som også gikk på TV 2.

Filmografi - ForfatterRediger

  • Andra avenyn (2007 – 2010) (Svensk TV-serie) – Storyline
  • Far og sønn (2002) (TV-serie) – Opphavsmann
  • Hotel Cæsar (1998 – ?) (TV-serie) – Opphavsmann/longterm storyline/storyline
  • Familiesagaen De syv søstre (1996) (TV-serie) – Opphavsmann/storyline
  • Tre kronor (1994 – 1999) (Svensk TV-serie) – Opphavsmann/storyline
  • Rederiet (1992 – 2002) (Svensk TV-serie) – Opphavsmann/storyline
  • Storstad (1990) (Svensk TV-serie) – Hovedforfatter
  • Varuhuset (1987) (Svensk TV-serie) – Hovedforfatter/storyline

Filmografi - ProduksjonRediger

Filmografi - KlipperRediger

Filmografi - DiverseRediger

Eksterne lenkerRediger