Ohmb er et norsk indierockband. Bandet ble startet i 2004, men ble først utgitt i 2014. Medlemmene Kyrre Alvær og Herman Bondeson har spilt sammen i tidligere Østfold-prosjekter som Fascination og The Source. Ved siden av andre karrierer har begge to alltid holdt musikken og skrivingen ved like.

Ohmb
Periode2004
SjangerRock
PlateselskapWildest Records
Nettstedohmb.org
Medlemmer
Herman Bondeson, Kyrre Alvær

Sangene har utviklet seg som gammeldagse brevvekslinger fra det 18. århundre på teknologi fra det 21. Ohmb lager melodisentrerte låter i grenselandet pop og rock, men tangerer både elektronika, vise- og fortellertradisjon, med noe innslag av jazz.

MedlemmerRediger

  • Herman Bondeson – bass, piano, orgel og vokal
  • Kyrre Alvær – gitar, perkusjon, trommer, synth og vokal
  • Susanne Walle - Vokal

Fra platen Wild Tales er Alex Quinn fast å regne på trommer og som studioingeniør.

Chris Taylor er Studio Manager og produsent hos Parr Street Studios i Liverpool. Taylor er på mange måter bandets fjerdeperson, med utdanning fra LIPA i Liverpool, og 7 års historie med noen av verdens største band.

DiskografiRediger

  • Brazilian Song - singel (2019)
  • Alone - singel (2019)
  • Promise - singel (2018)
  • Left the Building - singel (2018)
  • Ohmb - EP (2018)
  • Wild Tales – EP (2017)
  • Still Here – singel (2016)
  • My Denial – singel (2016)
  • Solar System – singel (2015)
  • Goodbye – singel (2015)
  • Summertime – singel (2015)
  • Lifelong – singel (2015)
  • Sunday Evening Sound – singel (2014)