Åpne hovedmenyen
Nils Aune
Født26. februar 1964 (55 år)
Trondheim
Beskjeftigelse Musiker, gitarist
Nasjonalitet Norge

Nils Petter Aune (født 26. februar 1964 i Trondheim) er en norsk musiker og har blant annet vært med som gitarist i det norske rockebandet Raga Rockers. Han kom inn som erstatter for Bruno Hovden i 1988 og var med fram til 2009 da han forlot bandet for å drive med egne prosjekter. Han har tidligere spilt i Fire Fæle Fyrer fra 1984 til 1991 Kafka Prosess fra 1984 til 1987 og Svart Framtid fra 1983 til 1984. Den 2. september 2011 ga han ut albumet Brent & resirkulert sammen med Prepple Houmb som han spilte med i bandet Hastverk i 1978.

DiskografiRediger

Singler
  • Reiser alene/Du er min (2011), med Prepple Houmb
  • Sol i det fjerne/De høyeste fjell (2011), med Prepple Houmb
  • Ukjente farvann (2015)
  • Forglemmegei (2015)
  • Ild og vann (2015)
  • Lur (2015)

Raga RockersRediger

Singler
  • Slakt/Ensom i kveld (1988)
  • Fritt liv/Rock'n'Roll (1989)
  • Aldri mer (2007)
  • Varulv (2007)

Kafka ProsessRediger

Svart FramtidRediger

Betong HysteriaRediger

Fire Fæle FyrerRediger

Deltar påRediger

 Denne biografien om en musiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.