Nargaroth

Nargaroth er et tysk enmanns black metal-band, dannet av vokalisten Kanwulf, som egentlig heter René Wagner.

HistorieRediger

Nargaroth ble dannet av Kanwulf i 1989, men grunnet sin nære venns død startet han ikke å publisere musikk før i 1999.

DiskografiRediger

  • Orke demo (1991)
  • Herbstleyd demo (1993)
  • Herbstleyd (1999)
  • Amarok (2000)
  • Fuck Off Nowadays Black Metal demo (2000)
  • Black Metal ist Krieg (2001)
  • Rasluka Pt.II (2002)
  • Geliebte des Regens (2003)
  • Crushing Some Belgian Scum (live) (2004)
  • Rasluka Pt.I (2004)
  • Prosatanica Shooting Angels[1] (2004)
  • Nargaroth/Sarvari (2007)
  • Semper Fidelis (2007)

Et av hans mest kjente verker er albumet Black Metal Ist Krieg (Svartmetall er krig)

Eksterne lenkerRediger