Miles Teller

amerikansk skuespiller

Miles Teller (født 20. februar 1987 i Downington i Pennsylvania) er en amerikansk skuespiller.

Miles Teller
Miles Teller March 18, 2014 (cropped).jpg
Født20. feb. 1987Rediger på Wikidata (35 år)
DowningtownRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller[1], fjernsynsskuespillerRediger på Wikidata
Utdannet ved Tisch School of the Arts, Lee Strasberg Theatre and Film InstituteRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Aktive år2004
IMDbIMDb

Teller har spilt biroller i filmene Rabbit Hole (2010), Footloose (2011) og Project X (2012). I 2013 fikk han sin første hovedrolle, i dramakomedien The Spectacular Now, hvor han spiller mot Shailene Woodley. Teller var utsatt for en bilulykke i 2007 som nesten kostet ham livet. Dette er grunnen til arrene i ansiktet. Han er blitt nektet roller som den søte og sjarmerende på grunn av arrene.[trenger referanse]

FilmografiRediger

År Tittel Rolle Notater
2004 The Moonlighters Miles kortfilm
2007 A Very Specific Recipe Lee kortfilm
2008 The Musicians Miguel kortfilm
2009 The Unusuals James Boorland 1 episode
2010 Rabbit Hole Jason
2011 Footloose Willard Hewitt
2012 Project X Miles
2013 The Spectacular Now Sutter Keely
2013 21 & Over Miller
2013 Get a Job Will Davis
2013 Two Night Stand Alec
2014 That Awkward Moment Daniel
2014 Divergent Peter

ReferanserRediger

  1. ^ WikiGrok[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger