Max Pallenberg

østerriksk skuespiller

Max Pallenberg (født 18. desember 1877, død 26. juni 1934) var en tysk-østerrikisk skuespiller.

Max Pallenberg
Max-Pallenberg-(1909).jpg
Født18. des. 1877[1][2][3][4]Rediger på Wikidata
Wien[5]Rediger på Wikidata
Død26. juni 1934[1][2][3][6]Rediger på Wikidata (56 år)
Karlovy Vary[7]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Teaterskuespiller, filmskuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet ØsterrikeRediger på Wikidata
IMDbIMDb

FilmografiRediger

  • 1912: Pampulik als Affe
  • 1912: Pampulik kriegt ein Kind
  • 1915: Max und seine zwei Frauen
  • 1915: Pampulik hat Hunger
  • 1915: Der rasende Roland
  • 1915: Kapellmeister Pflegekind
  • 1921: Die Nacht und der Leichnam
  • 1931: Bedre og bedre

ReferanserRediger

  1. ^ a b Encyclopædia Britannica Online, Encyclopædia Britannica Online-ID biography/Max-Pallenberg, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ a b Gemeinsame Normdatei, besøkt 9. april 2014[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ a b Croatian Encyclopedia, Hrvatska enciklopedija-ID 46293[Hentet fra Wikidata]
  4. ^ Salzburgwiki, Salzburgwiki ID 106400[Hentet fra Wikidata]
  5. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 11. desember 2014[Hentet fra Wikidata]
  6. ^ Brockhaus Enzyklopädie, Brockhaus Online-Enzyklopädie-id pallenberg-max, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]
  7. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 30. desember 2014[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenkerRediger