Mats Strandberg (forfatter)

Mats Strandberg (født 1976) er en svensk forfatter og journalist. Han debuterte i 2006 med romanen Jaktsäsong. Ungdomsfantasyromanen Cirkeln (Sirkelen), som han skrev sammen med Sara Bergmark Elfgren, var nominert til Augustprisen for årets svenske barne- og ungdomsbok i 2011.[6]

Mats Strandberg
Mats Strandberg at Swecon 2012.jpg
Født1976[1][2][3][4]Rediger på Wikidata
VästanforsRediger på Wikidata
Beskjeftigelse Journalist, skribentRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata
SpråkSvensk[5]
IMDbIMDb

BibliografiRediger

  • Jaktsäsong, 2006
  • Bekantas bekanta, 2007
  • Halva liv, 2009
  • Cirkeln, 2011
  • Eld, 2012
  • Nyckeln, 2013

ReferanserRediger

  1. ^ MAK, PLWABN-ID 9810659785405606
  2. ^ Autoritats UB, University of Barcelona authority ID a1354188
  3. ^ BIBSYS, NORAF-ID 11079151
  4. ^ LIBRIS, SELIBR 287003, besøkt 9. oktober 2017
  5. ^ http://data.bnf.fr/ark:/12148/cb16687642z; Autorités BnF; besøksdato: 10. oktober 2015; BNF-ID: 16687642z.
  6. ^ Dagens Nyheter, 2011-10-17, «Nominerade till Augustpriset 2011».

Eksterne lenkerRediger