Åpne hovedmenyen

Master's Hammer er et black metal-band fra Tsjekkia.

Bandet ble startet i 1987, og ga ut flere demoer før debutalbumet Ritual kom i 1990. Bandet ble oppløst i 1995, og gjenforent i 2009.

MedlemmerRediger

Nåværende
  • František Štorm – vokal/gitar
  • Tomáš Kohout (Necrocock) – gitar
  • Tomáš Vendl (Monster) – bass
  • Honza Přibyl – trommer
  • Vlasťa Voral – keyboard
Tidligere
  • Miroslav Valenta – trommer
  • Ferenc Fečo – trommer
  • Míla Křovina – gitar
  • Ulric For – trommer
  • Bathory (Milan Fibiger) – bass
  • Carles R. Apron – trommer

DiskografiRediger

  • The Ritual Murder (demo, 1987)
  • Finished (demo, 1988)
  • The Mass (demo,1989)
  • Live in Zbraslav 18.5.1989 (1989)
  • The Fall of Idol (demo, 1990)
  • Ritual (LP, 1990)
  • Klavierstück (EP, 1991)
  • Jilemnický Okultista (demo,1992)
  • The Jilemnice Occultist (LP, 1992)
  • Šlágry (CD, 1995)
  • Ritual / The Jilemnice Occultist (2CD, 2001)
  • Ritual / The Jilemnice Occultist (4LP, 2009)
  • Mantras (2009)