Åpne hovedmenyen
Mary Higgins Clark
MaryHigginsClark.jpg
FødtMary Theresa Eleanor Higgins
24. desember 1927[1][2] (91 år)
New York[1]
Barn Carol Higgins Clark
Utdannet ved Fordham University
Beskjeftigelse Romanforfatter, skribent, barnebokforfatter
Nasjonalitet USA
Utmerkelser Edgar-prisene, New Jersey Women's Hall of Fame, Horatio Alger Award (1997)
Signatur
Mary Higgins Clarks signatur

Mary Higgins Clark (født 24. desember 1927) er en amerikansk forfatter. Hun har skrevet 50 bøker, de aller fleste har blitt bestselgere i USA.

Innhold

BibliografiRediger

1968-1990Rediger

  • 1968 Aspire to the Heavens/Velkommen hjem, Herr President
  • 1975 Where are The Children/Hatets gisler
  • 1977 A Stranger is Watching/Øyenvitnet
  • 1980 The Cradle Will Fall/Gjøkungen
  • 1982 A cry in the Night/Ett skrik i natten
  • 1984 Stillwatch/Navnløs fiende
  • 1987 Weep No More, My Lady
  • 1989 While My Pretty One Sleeps
  • 1989 The Anastasia Syndrom and Other Stories / Anastasia Syndromet og fire andre noveller
  • 1990 Voices in the Coal Bin

1990-1999Rediger

  • 1991 Loves Music, Loves to Dance/Den siste dansen
  • 1992 All Around the Town/Stemmenes rop
  • 1993 I'll be Seeing You/Noen ser deg
  • 1993 Detah on the Cape and Other Stories
  • 1993 Milk run and Stowaway
  • 1994 Remeber Me/En siste hilsen
  • 1994 The Lottery Winner
  • 1995 Let Me Call You Sweetheart/Kjærlighetsmordet
  • 1995 Silent Night/Stille natt
  • 1996 Moonlight Becomes You/Stille som i graven
  • 1996 My Gal Sunday
  • 1997 Pretend You Don't See Her/ Lacey/Alice
  • 1998 You Belong to Me/Du tilhører meg
  • 1998 All Through the Night/Et barn er født
  • 1999 We'll Meet Again/Vi møtes igjen

2000-2009Rediger

  • 2000 Before I Say Good-Bye/Før jeg sier farvel
  • 2000 Deck the Halls/Det skjedde i de dager
  • 2001 On the Street Where You Live/I gaten hvor du bor
  • 2001 He Sees You When You're Sleeping/Deilig er jorden, merkverdig er Guds himmel
  • 2002 Daddy's Little Girl/Pappas lille pike
  • 2003 The Second Time Around/Den siste valsen
  • 2004 Nighttime is My Time/Min tid er natten
  • 2004 The Christmas Thief
  • 2005 No Place Like Home/Lille Lizzie vender tilbake
  • 2006 Two Little Girls in Blue/To små jenter i blått
  • 2006 Santa Cruise
  • 2007 Ghost Ship: A Cape Cod Story
  • 2007 I Heard That Song Before/Den sangen har jeg hørt før
  • 2008 Where Are You Now?/Hvor er du nå?
  • 2008 Dashing Through the Snow
  • 2009 Just Take My Heart/Et hjerte til begjær

2010-I dagRediger

  • 2010 The Shadow of Your Smile/Skyggen av ditt smil
  • 2011 I'll Walk Alone/Helt alene
  • 2011 The Magical Christmas Horse
  • 2012 The Lost Years/Hemmeligheter fra fortiden
  • 2013 Daddy's Gone A Hunting/Drømmer dreper ikke
  • 2014 I've Got You Under My Skin/Hevnens farge er blå
  • 2014 The Cinderella Murder/Askepottmordet
  • 2015 The Melody Lingers on/Melodien lever videre
  • 2015 All Dressed in White

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien om en forfatter, lyriker eller dramatiker er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.