Åpne hovedmenyen
Marit Pia Jacobsen
Beskjeftigelse Skuespiller, filmskuespiller
Nasjonalitet Norge
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Marit Pia Jacobsen (født ??) er en norsk skuespiller

FilmografiRediger

Tittel År Rolle Merknad
Salige er de som tørster 1997 Politikvinne på fabrikk
Elling 2001 Reidun Nordsletten
Cigarettes 2002 Kortfilm
Folk flest bor i Kina 2002 Marianne
Elsk meg i morgen 2005 Reidun
Sejer - Svarte sekunder 2006 Helga Joner TV mini-serie

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)