Åpne hovedmenyen
Maria Bello
MariaBelloSept2013TIFF.jpg
Født18. april 1967 (52 år)
Norristown
Søsken Christopher Bello
Utdannet ved Villanova University
Beskjeftigelse Skuespiller, sanger, filmskuespiller, fjernsynsskuespiller
Nasjonalitet USA
Aktive år1992
Nettstedhttp://mariabello.com/
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Maria Elena Bello (født 18. april 1967) er en Golden Globe-nominert skuespiller fra USA.

FilmografiRediger

Year Title Role Notes
1998 Permanent Midnight Kitty
1999 Payback Rosie
2000 Coyote Ugly Lil Lovell
Duets Suzi Loomis
2002 Auto Focus Patricia Olson/Patrica Crane/Sigrid Valdis
2003 The Cooler Natalie Belisario
2004 Silver City Nora Allardyce
Secret Window Amy Rainey
2005 Assault on Precinct 13 Alex Sabian
A History of Violence Edie Stall
The Dark Adele
2006 Thank You for Smoking Polly Bailey
The Sisters Marcia Prior Glass
Flicka Nell McLaughlin
World Trade Center Donna McLoughlin
2007 The Jane Austen Book Club Jocelyn
Towelhead Gail
Butterfly on a Wheel Abby Warner
2008 Downloading Nancy Nancy
The Yellow Handkerchief May
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor Evelyn Carnahan-O'Connell
2009 The Private Lives of Pippa Lee Suky

Eksterne lenkerRediger

 Denne biografien om en skuespiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.