Mari Eggen Sager

(Omdirigert fra Mari Sager)

Mari Eggen Sager (født 11. oktober 1974[2]) er en norsk barnebokforfatter.

Mari Eggen Sager
Født11. okt. 1974[1]Rediger på Wikidata (47 år)
Beskjeftigelse SkribentRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Hun debuterte i 2010 med barnebøkene Monster-Frida og Doktor-Frida, etterfulgt av Stjele-Frida og Pannekake-Frida i 2011 og Spion-Frida i 2012. Bøkene er illustrert av Åshild Irgens.

BibliografiRediger

  • Monster-Frida, Aschehoug (2010)
  • Doktor-Frida, Aschehoug (2010)
    • Monster-Frida og Doktor-Frida, plate/CD, Lydbokforlaget (2010)
  • Stjele-Frida, Aschehoug (2011)
  • Pannekake-Frida, Aschehoug (2011)
  • Spion-Frida, Aschehoug (2012)
  • Skremme-Frida, Aschehoug (2013)

ReferanserRediger

  1. ^ Forfatterkatalogen, oppført som Mari Eggen Sager, besøkt 26. oktober 2020[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ birthday.se

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger