Mano Solo

Mano Solo
Mano Solo 2007-04a.jpg
FødtEmmanuel Cabut
24. april 1963[1]Rediger på Wikidata
Châlons-en-ChampagneRediger på Wikidata
Død10. januar 2010[2]Rediger på Wikidata (46 år)
ParisRediger på Wikidata
Gravlagt Père LachaiseRediger på Wikidata
Far CabuRediger på Wikidata
Beskjeftigelse
7 oppføringer
Sanger, sanger-låtskriver, kunstmaler, gitarist, skribent, lyriker, radioprogramleder (20072009)Rediger på Wikidata
Nasjonalitet FrankrikeRediger på Wikidata
Medlem av ChihuahuaRediger på Wikidata
Utmerkelser Prix Raoul-BretonRediger på Wikidata

Mano Solo (født Emmanuel Cabut 24. april 1963 i Châlons-sur-Marne, død 10. januar 2010 i Paris) var en fransk sanger. Han var født i Châlons-sur-Marne av illustratøren og tegneserietegneren Cabu (Jean Cabut) og Isabelle Monin, med-grunnleggere av det økologirelaterte magasinet La Gueule ouverte.

DiskografiRediger

  • La Marmaille nue (1993)
  • Les Années sombres (1995)
  • Frères misère (1996), sammen med Les Frères misère
  • Je sais pas trop (1997)
  • Internationale Shalala (1999), konsertopptak
  • Dehors (2000)
  • La Marche (2002), konsertopptak
  • Les Animals (2004)
  • In the garden (2007)
  • Rentrer au port (2009)

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual)