Maldiskusjon:Infoboks kjernekraftverk

Skrivefeil rediger

Det er en skrivefeil i malen: Ferdigstilt skrives med enkelt l. Er det bare å rette på slikt direkte i malen? Er ikke helt på høyden når det gjelder maler og ser at når jeg forsøker å endre i infoboksene i den enkelte artikkel der malen benyttes, så forsvinner synligheten av data fra feltet det gjelder. Vennlig hilsen, Ordensherre 17. jan 2011 kl. 19:12 (CET)

Har rettet opp skrivefeilen i malen og i de artiklene som benytter den. I alle artikler som inneholder maler med navngitte parametre, må parametrene i artikkelen være like de som er satt opp i selve malen for at informasjonen skal vises. Vil man endre et parameter, må man med andre ord endre både malen og alle artikler som benytter den. Tror forøvrig dette kan løses ved hjelp av en bot dersom det er mange artikler som benytter malen. – Cocu (d) 17. jan 2011 kl. 19:35 (CET)
Takk, det var et godt svar. Altså endre malen først og så deretter alle steder der den er benyttet. Skal være oppmerksom på dette med bot-mulighet dersom jeg finner noe tilsvarende i framtiden. Vennlig hilsen, Ordensherre 17. jan 2011 kl. 19:40 (CET)
Tilbake til siden «Infoboks kjernekraftverk».