Magnus Moriarty

Magnus Gommerud Nielsen, med artistnavnet Magnus Moriarty, (født 16. oktober 1981) er en norsk sanger, multiinstrumentalist og låtskriver.

Magnus Moriarty
Født16. okt. 1981Rediger på Wikidata (39 år)
Beskjeftigelse MusikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Som soloartist debuterte han i 2002 med albumet Drive fast slow right left. Flere album har kommet siden, og albumet Perhaps Interior Heart Politeness (2008) fikk høyeste terningkast i Dagbladet.[1][2] Soloplatene blir utgitt av det Oslo-baserte selskapet Metronomicon Audio.

Magnus Moriarty har også deltatt i en rekke andre band, blant annet Now We've Got Members, og han har medvirket på album med band som The Samuel Jackson Five, Lukestar og Thulsa Doom.

DiskografiRediger

Album - Solo
Singler/EP-er
  • U R On A Radar (2004)
  • Sad Surf No's 1, 2 & 3 (2005)
  • A Great Waster of Time (2011)
  • Easy Over (2015)
  • Earscapism (2015)

Now We've Got MembersRediger

Album
Singler/EP-er

Truls & the TreesRediger

Album

Meta ForeverRediger

Album
Singler/EP-er

JetsetnjetRediger

Insomniac BearsRediger

Singler/EP-er

Deltar påRediger

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger