Magda Holm

Magda Holm eller Magda Ernberg, født Magda Ebba Maria Holm 14. november 1898 i Gamleby, Kalmar län, død 6. oktober 1982 i Kalmar) var en svensk skuespiller og seiler. Hun var gift i noen år med regissøren Gunnar Andersson. Hun spilte i en norsk film Syv dage for Elisabeth i 1927.

Magda Holm
Født14. november 1898
Sverige Gamleby, Kalmar län
Død6. oktober 1982 (83 år)
Sverige Kalmar
Beskjeftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata
IMDbIMDb

FilmografiRediger

  • 1932Svärmor kommer .... Ulla Berggren
  • 1927Syv dage for Elisabeth .... Elisabeth Borg
  • 1926Flickan i frack .... Katja Kock
  • 1926Charleys tant .... Ella Delahay
  • 1925Skeppargatan 40 .... Erika Blom
  • 1924En piga bland pigor .... Elina
  • 1924Grevarna på Svansta .... Blenda
  • 1924Där fyren blinkar .... Blenda
  • 1924En piga bland pigor .... Alice Halling

Eksterne lenkerRediger