Machine Head (band)

Machine Head er et amerikansk thrash/groove metal-band, stiftet i California i 1992.

Machine Head
Machine Head (band).jpg
OpphavOakland, California
Periode1992 – i dag
Sjanger Groove metal
Thrash metal
Nu metal
Aktive år1991
PlateselskapRoadrunner Records
Nettstedwww.machinehead1.com
IMDbIMDb
Medlemmer
Robb Flynn
Adam Duce
Dave McClain
Phil Demmel
Tidligere medlemmer
Chris Kontos
Logan Mader
Ahrue Luster
Tony Costanza

DiskografiRediger

Tittel Utgitt Label
Burn My Eyes 9. august 1994 Roadrunner Records
The More Things Change... 25. mars 1997 Roadrunner Records
The Burning Red 9. august 1999 Roadrunner Records
Supercharger 2. oktober 2001 Roadrunner Records
Through the Ashes of Empires 27. oktober 2003 Roadrunner Records
The Blackening 26. mars 2007 Roadrunner Records
Unto the Locust 27. september 2011 Roadrunner Records
Bloodstone & Diamonds 7. november 2014 Nuclear Blast
Catharsis 26. januar 2018 Nuclear Blast
Of Kingdom and Crown 26. august 2022 Nuclear Blast

MedlemmerRediger

Nåværende medlemmerRediger

Tidligere medlemmerRediger

Eksterne lenkerRediger


 Denne bandrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.