Logan Henderson

Logan Henderson (født 14. september 1989 i North Richland Hills i Texas) er en amerikansk skuespiller og sanger-låtskriver. Han er best kjent for sin ledende rolle som Logan Mitchell på Nickelodeon-serien Big Time Rush, samt som medlem av selve Big Time Rush bandet. Han har sammen med bandet blitt nominert til flere priser de siste årene.

Logan Henderson
Logan Henderson BTR Paparazzo.jpg
Logan Henderson i konsert med Big Time RushHerald Square i New York City den 15. august 2010
Født14. sep. 1989[1]Rediger på Wikidata (32 år)
North Richland Hills[2][3][4]Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse
9 oppføringer
Fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, gitarist, pianist, sanger, skuespiller, danser, rapper, sanger-låtskriver[5]Rediger på Wikidata
Utdannet ved Birdville High SchoolRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata
Medlem av Big Time RushRediger på Wikidata
Musikalsk karriere
Pseudonym(er)Logan Henderson
Sjanger PoprockRediger på Wikidata
InstrumentVokalist, gitar, piano
Aktive år2009–
PlateselskapColumbia Records (2009- )
IMDbIMDb

FilmografiRediger

Fjernsyn/Film
År Show Rolle Anmerkninger
2009 Friday Night Lights Bully #2 Cameo
2009– Big Time Rush Logan Mitchell Hovedrolle
2011 Brain Surge Som seg selv Episode: "April 22, 2011"
2011 Nick News Som seg selv Episode: "Lies We Tell In Middle School"
2011 Hand aufs Herz Som seg selv Tysk telenovela på sixx
2012 How to Rock Som seg selv Episode: "How to Rock: An Election"
2012 Big Time Movie Logan Mitchell Hovedrolle
2012 Figure It Out Som seg selv Tilbakevendende paneldeltaker sammen med bandmedlemmene James Maslow, Carlos Pena, Jr. og Kendall Schmidt

ReferanserRediger

  1. ^ Social Networks and Archival Context, SNAC Ark-ID w68441tc, besøkt 9. oktober 2017[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ www.fanlala.com[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ www.carlospenanow.com[Hentet fra Wikidata]
  4. ^ www.carlospenanow.com[Hentet fra Wikidata]
  5. ^ play.google.com[Hentet fra Wikidata]
  6. ^ «Happy Birthday Logan Henderson!». Nick.com. 14. september 2012. Besøkt 27. februar 2013. 
  7. ^ Martin, Denise (22. november 2009). «Child's Play». Los Angeles Times. Besøkt 12. november 2011. 
  8. ^ Atlas, Darla. "Texas Actor Joins 'Big Time Rush' Debut." Dallas Morning News. 18. januar 2010.

Eksterne lenkerRediger