Åpne hovedmenyen

Liste over verdensmestere i sommerskiskyting

Wikimedia-listeartikkel

Liste VM i Sommerskiskyting over alle Medaljevinnere i sprint (1996-2009) og Stafett (1997-2005), herrer


Innhold

MennRediger

NormaldistanseRediger

  • Normaldistanse over 6 km
VM Gull Sølv Bronse
1996 Østerrike Russland Alexei Alexandrowitsch Kobelew Slovenia Janez Ožbolt Hviterussland Vadim Sasjurin

SprintRediger

  • Sprint over 4 km
VM Gull Sølv Bronse
1996 Østerrike Hochfilzen ItaliaWilfried Pallhuber NorgeOle Einar Bjørndalen RusslandVladimir Dratsjov
1997 Polen Kraków ItaliaWilfried Pallhuber EstlandDimitri Borovik NorgeOle Einar Bjørndalen
1998 Slovakia Osrblie RusslandAlexei Alexandrowitsch ItaliaWilfried Pallhuber RusslandOleg Olegowitsch Rudenko
1999 Hviterussland Minsk HviterusslandRustam Waliullin HviterusslandWadim Leonidowitsch Saschurin RusslandAlexei Alexandrowitsch Kobelew
2000 Russland Kanty-Mansijsk EstlandIndrek Tobreluts RusslandDmitri Wladimirowitsch Nikiforow LatviaIlmārs Bricis
2001 Polen Jambrozowa EstlandDimitri Borovik RusslandAlexei Olegowitsch Kowjasin PolenMaciej Wojciechowski
2002 Tsjekkia Jablonec nad Nisou SlovakiaMarek Matiaško|Marek Matiaško KirgisistanMaksim Malenkih TysklandMichael Genz|Michael Genz
2003 Italia Forni Avoltri UkrainaOlexander Bilanenko|Olexander Bilanenko RusslandAlexei Olegowitsch Kowjasin SloveniaMarko Dolenc
2004 Slovakia Osrblie TsjekkiaZdeněk Vítek EstlandIndrek Tobreluts EstlandDimitri Borovik
2005 Finland Muonio RusslandAlexander Jurjewitsch Katschanowski HviterusslandAljaksandr Syman|Aljaksandr HviterusslandAljaksandr Uszinau
2006 Russland Ufa RusslandSergei Alexandrowitsch Balandin EstlandIndrek Tobreluts RusslandDmitri Wladimirowitsch Nikiforow
2007 Estland Otepää UkrainaOlexander Bilanenko SlovakiaMarek Matiaško RusslandAlexei Alexandrowitsch Katrenko
2008 Frankrike Haute Maurienne RusslandAlexei Alexandrowitsch Katrenkoc Kasakhstan Dias Keneschew UsbekistanRuslan Nasirov
2009 Tyskland Oberhof RusslandAlexei Alexandrowitsch Katrenko UsbekistanRuslan Nasirov SlovakiaMiroslav Matiaško

StafettRediger

  • Stafett 1997 til 2002 4 x 6 km
  • Staffel 2003 til 2005 4 x 4 km
VM Gull Sølv Bronse
1997 Polen Kraków Norge
Egil Gjelland
Jon Per Nygård
Dag Bjørndalen
Ole Einar Bjørndalen
Russland
Oleg Rudenko
Dmitri Nikiforow
Konstantin Popow
Sergei Russinow
Estland
Dimitri Borovik
Roland Lessing
Indrek Tobreluts
Kalju Ojaste
1998 Slovakia Osrblie Russland
Oleg Rudenko
Konstantin Popow
Sergei Konowalow
Wladimir Bechterew
Ukraina
Mychajlo Syson
Jurij Dmytrenko
Oleksandr Bilanenko
Wjatscheslaw Derkatsch
Polen
Grzegorz Grzywa
Tomasz Sikora
Kazimier Urbaniak
Wojciech Kozub
1999 Hviterussland Minsk Russland
Alexei Kobelew
Sergei Proswirnin
Alexei Kowjasin
Dmitri Nikiforow
Latvia
Oļegs Maļuhins
Gundars Upenieks
Jēkabs Nākums
Ilmārs Bricis
Estland
Dimitri Borovik
Roland Lessing
Indrek Tobreluts
Margus Ader
2000 Russland Chanty-Mansijsk Russland
Alexei Kowjasin
Andrei Prokunin
Dmitri Nikiforow
Sergei Proswirnin
Latvia
Oļegs Maļuhins
Gundars Upenieks
Jēkabs Nākums
Ilmārs Bricis
Estland
Dimitri Borovik
Roland Lessing
Indrek Tobreluts
Janno Prants
2001 Polen Jambrozowa Hviterussland
Oleksij Ajdarow
Rustam Waliullin
Aljaksandr Uszinau
Iwan Pesterew
Latvia
Oļegs Maļuhins
Ilmārs Bricis
Jēkabs Nākums
Gundars Upenieks
Russland
Alexei Kowjasin
Dmitri Nikiforow
Iwan Bogdanow
Alexei Tscheparew
2002 Tsjekkia Jablonec nad Nisou Russland
Alexei Kobelew
Pawel Tschuprijanow
Sergei Proswirnin
Dmitri Nikiforow
Hviterussland
Iwan Pesterew
Sjarhej Nowikau
Aljaksandr Uszinau
Wadim Saschurin
Slovakia
Marek Matiaško
Radovan Cienik
Pavol Novák
Davorin Škvaridlo
2003 Italia Forni Avoltri Ukraina
Olexander Bilanenko
Andrij Derysemlja
Oleksij Korobejnikow
Wjatscheslaw Derkatsch
Russland
Oleg Rudenko
Alexei Tscheparew
Timur Nurmejew
Alexei Kowjasin
Slovakia
Marek Matiaško
Radovan Cienik
Davorin Škvaridlo
Pavol Hurajt
2004 Slovakia Osrblie Hviterussland
Aljaksandr Syman
Rustam Waliullin
Aljaksandr Uszinau
Iwan Pesterew
Russland
Alexei Mironow
Timur Nurmejew
Alexei Tscheparew
Sergei Balandin
Slovakia
Pavol Hurajt
Radovan Cienik
Miroslav Matiaško
Marek Matiaško
2005 Finland Muonio Tsjekkia
Michal Šlesingr
Ondřej Moravec
Miroslav Tomeš
Jaroslav Soukup
Slovakia
Alexei Kobelew
Oleg Rudenko
Iwan Bogdanow
Alexander Katschanowski
Hviterussland
Aljaksandr Uszinau
Sjarhej Nowikau
Rustam Waliullin
Aljaksandr Syman

Eksterne lenkerRediger