Liste over representanter i Tanzanias nasjonalforsamling

tanzaniansk politiker
Coat of arms of Tanzania.svg
Tanzanias politiske system

Dette er ei liste over representanter i Tanzanias nasjonalforsamling. De fleste medlemmene velges direkte til fem års terminer. Noen medlemmer nomineres av presidenten, mens fem seter velges av Representantenes husZanzibar. Videre er en andel av setene reservert for kvinner som velges av partiene basert på hvor stor andel av stemmene hvert parti har.

Disse partiene er representert i nasjonalforsamlinga:

  • CCM – Chama Cha Mapinduzi (regjeringspartiet)
  • CHADEMA – Chama Cha Demokrasia na Maendeleo
  • CUF – Civic United Front
  • TLP – Tanzania Labour Party
  • UDP – United Democratic Party

MedlemmerRediger

Navn Valgkrets Parti Merknader
Abdallah, Anna MargarethAnna Margareth Abdallah Spesialsete for kvinner CCM
Abdallah, Mohamed RishedMohamed Rished Abdallah Pangani CCM
Abdallah, Maida HamadMaida Hamad Abdallah Spesialsete for kvinner CCM
Abdulaziz, Mohammed AbdiMohammed Abdi Abdulaziz Lindi Mjini CCM
Abeid, Bahati AliBahati Ali Abeid Spesialsete for kvinner CCM
Al-Qassmy, Khadija Salum AllyKhadija Salum Ally Al-Qassmy Spesialsete for kvinner CUF
Ali, Fatma OthmanFatma Othman Ali Spesialsete for kvinner CCM
Ali, Ali HajiAli Haji Ali Representantenes hus på Zanzibar CCM
Ali, Ali TarabAli Tarab Ali Konde CUF
Ally, Aziza SleyumAziza Sleyum Ally Spesialsete for kvinner CCM
Ame, Ame PanduAme Pandu Ame Nungwi CCM
Ameir, Kheri KhatibKheri Khatib Ameir Matemwe CCM
Ameir, Ameir AliAmeir Ali Ameir Fuoni CCM
Arfi, Said AmourSaid Amour Arfi Mpanda Kati CHADEMA
Rostam, AziziAzizi Rostam Igunga CCM
Azzan, Idd MohamedIdd Mohamed Azzan Kinondoni CCM
Bafadhili, Nuru AwadhiNuru Awadhi Bafadhili Spesialsete for kvinner CUF
Bakar, Faida MohamedFaida Mohamed Bakar Spesialsete for kvinner CCM
Bakary, Abubakar KhamisAbubakar Khamis Bakary Representantenes hus på Zanzibar CUF
Banyikwa, Feethan FilipoFeethan Filipo Banyikwa Ngara CCM
Batenga, Elizabeth NkundaElizabeth Nkunda Batenga Spesialsete for kvinner CCM
Bendera, Joel NkayaJoel Nkaya Bendera Korogwe Mashariki CCM Viseminister for informasjon, kultur og sport
Blandes, Gosbert BegumisaGosbert Begumisa Blandes Karagwe CCM
Bura, Felister AloyceFelister Aloyce Bura Spesialsete for kvinner CCM
Burian, Batilda SalhaBatilda Salha Burian Spesialsete for kvinner CCM Miljøminister
Chami, Cyril AugustCyril August Chami Moshi Vijijini CCM Viseminister for handel og sikkerhet
Chana, Hazara PindiHazara Pindi Chana Spesialsete for kvinner CCM
Chaurembo, Ania SaidAnia Said Chaurembo Spesialsete for kvinner CUF
Chegeni, Raphael MasungaRaphael Masunga Chegeni Busega CCM
Chenge, Andrew JohnAndrew John Chenge Bariadi Magharibi CCM
Cheyo, Gideon AsimulikeGideon Asimulike Cheyo Ileje CCM
Cheyo, John MomoseJohn Momose Cheyo Bariadi Mashariki UDP
Chibulenje, Hezekiah NdahaniHezekiah Ndahani Chibulenje Chilonwa CCM Viseminister for infrastruktur
Chikawe, Mathias MeinradMathias Meinrad Chikawe Nachingwea CCM Justis- og grunnlovsminister
Chiligati, John ZefaniaJohn Zefania Chiligati Manyoni Mashariki CCM Land- og bosetningsminister
Chilolo, Diana MkumboDiana Mkumbo Chilolo Spesialsete for kvinner CCM
Chitalilo, Samuel McheleSamuel Mchele Chitalilo Buchosa CCM
Chiza, Christopher KajoroChristopher Kajoro Chiza Buyungu CCM
Chombon, Mohammed AmourMohammed Amour Chombon Magomeni CCM
Daftari, Maua AbeidMaua Abeid Daftari Spesialsete for kvinner CCM Viseminister for vitenskap, teknologi og kommunikasjon
David, David MathayoDavid Mathayo David Same Magharibi CCM Viseminister for jordbruk, matsikkerhet og kooperativer
Degera, Paschal ConstantinePaschal Constantine Degera Kondoa Kusini CCM
Dewji, Mohammed GulamMohammed Gulam Dewji Singida Mjini CCM
Dewji, Hasnain GulamabbasHasnain Gulamabbas Dewji Kilwa Kusini CCM
Diallo, Anthony MwanduAnthony Mwandu Diallo Ilemela CCM
Emmanuel, Meryce MussaMeryce Mussa Emmanuel Spesialsete for kvinner CUF
Faki, Bakari ShamisBakari Shamis Faki Ole CUF
Farrah, Saleh AliSaleh Ali Farrah Raha Leo CCM
Fereji, Fatma AbdulhabibFatma Abdulhabib Fereji Representantenes hus på Zanzibar CUF
Galinoma, Stephen JonesStephen Jones Galinoma Kalenga CCM
Gama, Zainab AmirZainab Amir Gama Kibaha CCM
Genzabuke, Josephine JohnsonJosephine Johnson Genzabuke Spesialsete for kvinner CCM
Ghasia, Hawa AbdulrahmanHawa Abdulrahman Ghasia Mtwara Vijijini CCM Offentlig tjenesteminister
Haji, Haji MwitaHaji Mwita Haji Muyuni CCM
Haji, Ali JumaAli Juma Haji Chaani CCM
Haji, Zuleikha YunusZuleikha Yunus Haji Spesialsete for kvinner CCM
Hemed, Hemed MohammedHemed Mohammed Hemed Chonga CUF
Hewa, Maria IbeshiMaria Ibeshi Hewa Spesialsete for kvinner CCM
Hoogan, Parmukh SinghParmukh Singh Hoogan Kikwajuni CCM
Iddi, Seif AliSeif Ali Iddi Kitope CCM Viseminister for utenriks- og internasjonale forhold
Issa, Yahya KassimYahya Kassim Issa Chwaka CCM
Issa, Issa KassimIssa Kassim Issa Mpendae CCM
Janguo., Athumani SAthumani S Janguo. Kisarawe CCM
Jecha, Asha MshimbaAsha Mshimba Jecha Spesialsete for kvinner CCM
Jecha, Mwadini AbbasMwadini Abbas Jecha Wete CUF
Juma, Shoka KhamisShoka Khamis Juma Micheweni CUF
Juma, Riziki OmarRiziki Omar Juma Spesialsete for kvinner CUF
Ahmad, Juma RajabJuma Rajab Ahmad Tumbatu CCM
Kabaka, Gaudentia MugosiGaudentia Mugosi Kabaka Spesialsete for kvinner CCM Viseminister for utdannelse
Kaboyonga, Siraju JumaSiraju Juma Kaboyonga Tabora Mjini CCM
Kabuye, Phares KashemezaPhares Kashemeza Kabuye Biharamulo Magharibi TLP
Kadika, Mgeni JadiMgeni Jadi Kadika Spesialsete for kvinner CUF
Kagasheki, Hamis SuediHamis Suedi Kagasheki Bukoba Mjini CCM
Kahama, Janet BinaJanet Bina Kahama Spesialsete for kvinner CCM
Kajege, Charles MugutaCharles Muguta Kajege Mwibara CCM
Kamala, Diodorus BuberwaDiodorus Buberwa Kamala Nkenge CCM Minister for østafrikansk samarbeid
Kapuya, Juma AthumanJuma Athuman Kapuya Urambo Magharibi CCM Arbeids- og ungdomsminister
Karamagi, Nazir MustafaNazir Mustafa Karamagi Bukoba Vijijini CCM
Kasella-Bantu, Teddy LouiseTeddy Louise Kasella-Bantu Bukene CCM
Kasembe, Mariam ReubenMariam Reuben Kasembe Spesialsete for kvinner CCM
Katagira, Eustace OslerEustace Osler Katagira Kyerwa CCM
Kawambwa, Shukuru JumanneShukuru Jumanne Kawambwa Bagamoyo CCM Infrastrukturminister
Kawawa, Vita RashidVita Rashid Kawawa Namtumbo CCM
Kayombo, Gaudence CassianGaudence Cassian Kayombo Mbinga Mashariki CCM
Keenja, Charles N.Charles N. Keenja Ubungo CCM
Kevela, Yono StanleyYono Stanley Kevela Njombe Magharibi CCM
Khalfan, Salim AbdallahSalim Abdallah Khalfan Tumbe CUF
Khalifa, Khalifa SuleimanKhalifa Suleiman Khalifa Gando CUF
Khamis, Salim HemedSalim Hemed Khamis Chambani CUF
Khamis, Vuai AbdallahVuai Abdallah Khamis Magogni CCM
Khamis, Mwajuma HassanMwajuma Hassan Khamis Spesialsete for kvinner CUF
Khatib, Abdisalaam IssaAbdisalaam Issa Khatib Makunduchi CCM
Khatib, Hassan RajabHassan Rajab Khatib Amani CCM
Khatib, Muhammed SeifMuhammed Seif Khatib Uzini CCM Minister for unionssaker
Kigoda, Aisha OmarAisha Omar Kigoda Spesialsete for kvinner CCM Viseminister for helse og sosial velferd
Kigoda, Abdallah OmarAbdallah Omar Kigoda Handeni CCM
Kigwalilo, Hassan ChandeHassan Chande Kigwalilo Liwale CCM
Kijiko, Felix NtibendaFelix Ntibenda Kijiko Muhambwe CCM
Kilasi, Estherina JulioEstherina Julio Kilasi Mbarali CCM
Killimbah, Juma HassanJuma Hassan Killimbah Iramba Magharibi CCM
Kimaro, Aloyce BentAloyce Bent Kimaro Vunjo CCM
Kimbau, Halima OmarHalima Omar Kimbau Spesialsete for kvinner CCM
Kimbita, Fuya GodwinFuya Godwin Kimbita Hai CCM
Kimiti, Paul PeterPaul Peter Kimiti Sumbawanga Mjini CCM
Kimwanga, Mkiwa AdamMkiwa Adam Kimwanga Spesialsete for kvinner CUF
Kirigini, Rosemary KasimbiRosemary Kasimbi Kirigini Spesialsete for kvinner CCM
Kiwelu, Grace SindatoGrace Sindato Kiwelu Spesialsete for kvinner CHADEMA
Komba, John DamianoJohn Damiano Komba Mbinga Magharibi CCM
Kombani, Celina OmpeshiCelina Ompeshi Kombani Ulanga Mashariki CCM Regionalinister
Komu, Anna MaulidahAnna Maulidah Komu Spesialsete for kvinner CHADEMA
Kumchaya, Suleiman OmarSuleiman Omar Kumchaya Lulindi CCM
Kusila, William JonathanWilliam Jonathan Kusila Bahi CCM
Kwaangw', Omar ShabaniOmar Shabani Kwaangw' Babati Mashariki CCM
Laizer, Michael LekuleMichael Lekule Laizer Longido CCM
Lembeli, James DaudiJames Daudi Lembeli Kahama CCM
Ligallama, Castor RaphaelCastor Raphael Ligallama Kilombero CCM
Likokola, Devota MkuwaDevota Mkuwa Likokola Spesialsete for kvinner CCM
Limbu, Festus BuluguFestus Bulugu Limbu Magu CCM
Losurutia, Benedict KiroyaBenedict Kiroya Losurutia Kiteto CCM
Lotto, Sameer IsmailSameer Ismail Lotto Morogoro Kusini-Mashariki CCM
Lowassa, Edward NgoyaiEdward Ngoyai Lowassa Monduli CCM
Lubeleje, George MalimaGeorge Malima Lubeleje Mpwapwa CCM
Luhahula, Emmanuel JumanneEmmanuel Jumanne Luhahula Bukombe CCM
Lukuvi, William VangimembeWilliam Vangimembe Lukuvi Ismani CCM
Lulida, Riziki SaidRiziki Said Lulida Spesialsete for kvinner CCM
Lupembe, Anna RichardAnna Richard Lupembe Spesialsete for kvinner CCM
Lwanji, John PaulJohn Paul Lwanji Manyoni Magharibi CCM
Lyamba, Clemence BeatusClemence Beatus Lyamba Mikumi CCM
Susan Anselm Jerome Lyimo Spesialsete for kvinner CHADEMA
Mabina, Ernest GakeyaErnest Gakeya Mabina Geita CCM
Machimu, Joyce NhamaniloJoyce Nhamanilo Machimu Spesialsete for kvinner CCM
Madeje, Ephraim NehemiaEphraim Nehemia Madeje Dodoma Mjini CCM
Maghembe, Jumanne AbdallahJumanne Abdallah Maghembe Mwanga CCM Utdanningsminister
Maghimbi, Fatma MussaFatma Mussa Maghimbi Chake Chake CUF
Magufuli, John Pombe JosephJohn Pombe Joseph Magufuli Biharamulo Mashariki CCM Buskaps- og fiskeriminister
Mahanga, Milton MakongoroMilton Makongoro Mahanga Ukonga CCM Visearbeidsminister
Mahenge, Binilith SatanoBinilith Satano Mahenge Makete CCM
Mahiza, Mwanatumu BakariMwanatumu Bakari Mahiza Spesialsete for kvinner CCM Viseutdannelsesminister
Maige, Ezekiel MagolyoEzekiel Magolyo Maige Msalala CCM
Makinda, Anne SemambaAnne Semamba Makinda Njombe Kusini CCM
Makwetta, Jackson MuvangilaJackson Muvangila Makwetta Njombe Kaskazini CCM
Malangalila, Benito WilliamBenito William Malangalila Mufindi Kusini CCM
Malecela, John SamuelJohn Samuel Malecela Mtera CCM
Malecela, Anne KilangoAnne Kilango Malecela Same Mashariki CCM
Malima, Adam Kighoma AliAdam Kighoma Ali Malima Mkuranga CCM
Mamuya, Halima MohammedHalima Mohammed Mamuya Spesialsete for kvinner CCM
Maneno, Ramadhani AthumaniRamadhani Athumani Maneno Chalinze CCM
Manyanya, Stella MartinStella Martin Manyanya Spesialsete for kvinner CCM
Manyinyi, Vedastusi MathayoVedastusi Mathayo Manyinyi Musoma Mjini CCM
Marmo, Philip Sang'kaPhilip Sang'ka Marmo Mbulu CCM Minister for parlamentære saker
Marombwa, Abdul JabiriAbdul Jabiri Marombwa Kibiti CCM
Masha, Lawrence KegoLawrence Kego Masha Nyamagana CCM Innenriksminister
Masilingi, Wilson MutagaywaWilson Mutagaywa Masilingi Muleba Kusini CCM
Masolwa, Masolwa CosmasMasolwa Cosmas Masolwa Bububu CCM
Masoud, Haroub SaidHaroub Said Masoud Koani CCM
Massaburi, Janeth MouriceJaneth Mourice Massaburi Spesialsete for kvinner CCM
Masunga, Joyce MartinJoyce Martin Masunga Spesialsete for kvinner CCM
Maulid, Zubeir AliZubeir Ali Maulid Kwamtipura CCM
Mayenga, Lucy ThomasLucy Thomas Mayenga Spesialsete for kvinner CCM
Mbaraka, Kiumbwa MakameKiumbwa Makame Mbaraka Spesialsete for kvinner CCM
Mbatia, Salome JosephSalome Joseph Mbatia Spesialsete for kvinner CCM (Avdød)
Mbega, Monica NgenziMonica Ngenzi Mbega Iringa Mjini CCM
Mchemba, Mwanne IsmailyMwanne Ismaily Mchemba Spesialsete for kvinner CCM
Mdee, Halima JamesHalima James Mdee Spesialsete for kvinner CHADEMA
Meghji, Zakia HamdaniZakia Hamdani Meghji Nominert av presidenten CCM
Membe, Bernard KamilliusBernard Kamillius Membe Mtama CCM Utenriksminister
Mfaki, Mariam SalumMariam Salum Mfaki Spesialsete for kvinner CCM
Mgeni, Feteh SaadFeteh Saad Mgeni Bumbwini CCM
Mhagama, Jenista JoakimJenista Joakim Mhagama Peramiho CCM
Mhina, Laus OmarLaus Omar Mhina Korogwe Vijijini CCM
Mhita, Zabein MuhajiZabein Muhaji Mhita Kondoa Kaskazini CCM
Mikidadi, Fatma AbdallahFatma Abdallah Mikidadi Spesialsete for kvinner CCM
Missanga, Mohamed HamisiMohamed Hamisi Missanga Singida Kusini CCM
Mkanga, Margreth AgnessMargreth Agness Mkanga Spesialsete for kvinner CCM
Mkapa, Dunstan DanielDunstan Daniel Mkapa Nanyumbu CCM
Mkono, Nimrod ElirehemaNimrod Elirehema Mkono Musoma Vijijini CCM
Mkuchika, George HurumaGeorge Huruma Mkuchika Newala CCM
Mkulo, Mustafa HaidiMustafa Haidi Mkulo Kilosa CCM Finansminister
Mlaki, Rita LouiseRita Louise Mlaki Kawe CCM
Mlata, Martha MossesMartha Mosses Mlata Spesialsete for kvinner CCM
Mlingwa, Charles OgessaCharles Ogessa Mlingwa Shinyanga Mjini CCM
Mng'ong'o, Lediana MafuruLediana Mafuru Mng'ong'o Spesialsete for kvinner CCM
Mnyaa, Mohamed Habib JumaMohamed Habib Juma Mnyaa Mkanyageni CUF
Mohamed, Ali AmeirAli Ameir Mohamed Donge CCM
Mohamed, Hamad RashidHamad Rashid Mohamed Wawi CUF
Mohamed, Mohamed AboudMohamed Aboud Mohamed Nominert av presidenten CCM Viseminister for offentlig sikkerhet
Mohamed, Salim YussufSalim Yussuf Mohamed Kojani CUF
Mollel, Elisa DavidElisa David Mollel Arumeru Magharibi CCM
Mongella, Gertrude IbengweGertrude Ibengwe Mongella Ukerewe CCM
Mpakanjia, Amina ChifupaAmina Chifupa Mpakanjia Spesialsete for kvinner CCM (Avdød)
Mpanda, Samson FerdinandSamson Ferdinand Mpanda Kilwa Kaskazini CCM
Mpesya, Benson MwailugulaBenson Mwailugula Mpesya Mbeya Mjini CCM
Mpina, Luhaga JoelsonLuhaga Joelson Mpina Kisesa CCM
Mporogomyi, Kilontsi MuhamaKilontsi Muhama Mporogomyi Kasulu Magharibi CCM
Mramba, Basil PesambiliBasil Pesambili Mramba Rombo CCM
Mrema, Felix ChristopherFelix Christopher Mrema Arusha CCM
Mrope, Raynald AlfonsRaynald Alfons Mrope Masasi CCM
Msabaha, Ibrahim SaidIbrahim Said Msabaha Kibaha Vijijini CCM
Msafiri, Ruth BlasioRuth Blasio Msafiri Muleba Kaskazini CCM
Msambya, Manju Salum OmarManju Salum Omar Msambya Kigoma Kusini CCM
Msekela, James AlexJames Alex Msekela Tabora Kaskazini CCM
Mshangama, Abdi HassanAbdi Hassan Mshangama Lushoto CCM
Msindai, Mgana IzumbeMgana Izumbe Msindai Iramba Mashariki CCM
Msolla, Peter MahamuduPeter Mahamudu Msolla Kilolo CCM Kommunkikasjons-, vitenskaps- og teknologiminister
Msomi, Mwinchoum AbdulrahmanMwinchoum Abdulrahman Msomi Kigamboni CCM
Mntangi, Herbert JamesHerbert James Mntangi Muheza CCM
Mtemvu, Abbas ZuberiAbbas Zuberi Mtemvu Temeke CCM
Mtulia, Idris AliIdris Ali Mtulia Rufiji CCM
Mudhihir, Mudhihir MohamedMudhihir Mohamed Mudhihir Mchinga CCM
Mungai, Joseph JamesJoseph James Mungai Mufindi Kaskazini CCM
Musalika, James PhilipoJames Philipo Musalika Nyang'hwale CCM
Mushashu, Bernadeta KasabagoBernadeta Kasabago Mushashu Spesialsete for kvinner CCM
Mushi, Dorah HerialDorah Herial Mushi Spesialsete for kvinner CCM
Mussa, Mossy SuleimanMossy Suleiman Mussa Mfenesini CCM
Mussa, Omar ShehaOmar Sheha Mussa Chumbuni CCM
Mwakyembe, Harrison GeorgeHarrison George Mwakyembe Kyela CCM
Mwakyusa, David HomeliDavid Homeli Mwakyusa Rungwe Magharibi CCM Helse- og velferdsminister
Mwalyosi, Raphael BenedictRaphael Benedict Mwalyosi Ludewa CCM
Mwambalaswa, Victor KilasileVictor Kilasile Mwambalaswa Lupa CCM
Mwananzila, Ludovick JohnLudovick John Mwananzila Kalambo CCM
Mwandoro, Mbaruk KassimMbaruk Kassim Mwandoro Mkinga CCM
Mwandosya, Mark JamesMark James Mwandosya Rungwe Mashariki CCM Vannminister
Mwang'onda, Thomas AbsonThomas Abson Mwang'onda Nominert av presidenten CCM
Mwangunga, Shamsa SelengiaShamsa Selengia Mwangunga Spesialsete for kvinner CCM Naturressursminister
Aggrey Deaisile Joshua Mwanri Siha CCM
Mwanyika, Johnson Paulo MathiasJohnson Paulo Mathias Mwanyika Generaladvokat CCM Generaladvokat
Mwapachu, Harith BakariHarith Bakari Mwapachu Tanga CCM Minister for offentlig sikkerhet
Mwenegoha, Hamza AbdallahHamza Abdallah Mwenegoha Morogoro Kusini CCM
Mwijage, Savelina SilvanusSavelina Silvanus Mwijage Spesialsete for kvinner CUF
Mwinyi, Hussein AliHussein Ali Mwinyi Kwahani CCM Forsvarsminister
Mzee, Omar AliOmar Ali Mzee Kiwani CUF
Mzee, Omar YussufOmar Yussuf Mzee Kiembesamaki CCM Visefinansminister
Mzindakaya, Chrisant MajiyatangaChrisant Majiyatanga Mzindakaya Kwela CCM
N'hunga, Juma SuleimanJuma Suleiman N'hunga Dole CCM
Nagu, Mary MichaelMary Michael Nagu Hanang CCM Industri-, handels- og markedsføringsminister
Pascal, DamasDamas Pascal Babati Magharibi CCM
Nchimbi, Emmanuel JohnEmmanuel John Nchimbi Songea Mjini CCM Viseforsvarsminister
Ndassa, Richard MgangaRichard Mganga Ndassa Sumve CCM
Ndesamburo, PhilemonPhilemon Ndesamburo Moshi Mjini CHADEMA
Ndugai, Job YustinoJob Yustino Ndugai Kongwa CCM
Ng'itu, Sigifrid SelemanSigifrid Seleman Ng'itu Ruangwa CCM
Ngasongwa, Juma AlifaJuma Alifa Ngasongwa Ulanga Magharibi CCM Planleggings- og økonomiminister
Ngeleja, William MgangaWilliam Mganga Ngeleja Sengerema CCM
Ngombale-Mwiru, KingungeKingunge Ngombale-Mwiru Nominert av presidenten CCM
Ngoye, Cynthia HildaCynthia Hilda Ngoye Spesialsete for kvinner CCM
Ngozi, Hadija SalehHadija Saleh Ngozi Nominert av presidenten CCM
Ngwilizi, Hassan AthumaniHassan Athumani Ngwilizi Mlalo CCM
Nibuka, Omari MzeruOmari Mzeru Nibuka Morogoro Mjini CCM
Njwayo, Juma AbdallahJuma Abdallah Njwayo Tandahimba CCM
Nkayamba, Sijapata FadhiliSijapata Fadhili Nkayamba Spesialsete for kvinner CCM
Nkumba, Said JumaSaid Juma Nkumba Sikonge CCM
Nkya, Lucy SawereLucy Sawere Nkya Spesialsete for kvinner CCM
Nsanzugwanko, Daniel NicodemDaniel Nicodem Nsanzugwanko Kasulu Mashariki CCM
Ntimizi, Tatu MusaTatu Musa Ntimizi Igalula CCM
Nyalandu, Lazaro SamuelLazaro Samuel Nyalandu Singida Kaskazini CCM
Nyami, Ponsiano DamianoPonsiano Damiano Nyami Nkasi CCM
Nyaulawa, Richard SaidRichard Said Nyaulawa Mbeya Vijijini CCM
Nyawazwa, Esther KabadiEsther Kabadi Nyawazwa Spesialsete for kvinner CCM
Ole-Sendeka, Christopher OlonyokieChristopher Olonyokie Ole-Sendeka Simanjiro CCM
Said, Juma OmarJuma Omar Said Mtambwe CUF
Owenya, Lucy FidelisLucy Fidelis Owenya Spesialsete for kvinner CHADEMA
Pandu, Ussi AmeUssi Ame Pandu Mtoni CCM
Pinda, Mizengo Kayanza PeterMizengo Kayanza Peter Pinda Mpanda Mashariki CCM Statsminister
Ramadhan, Mwaka AbdulrahamanMwaka Abdulrahaman Ramadhan Spesialsete for kvinner CCM
Raymond, Shally JosephaShally Josepha Raymond Spesialsete for kvinner CCM
Ruhwanya, Mhonga SaidMhonga Said Ruhwanya Spesialsete for kvinner CHADEMA
Rwilomba, Kabuzi FaustineKabuzi Faustine Rwilomba Busanda CCM
Saddiq, Suleiman AhmedSuleiman Ahmed Saddiq Mvomero CCM
Said, Mwanakhamis KassimMwanakhamis Kassim Said Spesialsete for kvinner CCM
Said, Mohamed AliMohamed Ali Said Mgogoni CUF
Sakaya, Magdalena HamisMagdalena Hamis Sakaya Ingen valgkrets CUF
Sakila, Bujiku PhilipBujiku Philip Sakila Kwimba CCM
Salehe, Kidawa HamidKidawa Hamid Salehe Spesialsete for kvinner CCM
Salim, Masoud AbdallahMasoud Abdallah Salim Mtambile CUF
Salim, Ali SaidAli Said Salim Ziwani CUF
Salum, Salum KhamisSalum Khamis Salum Meatu CCM
Salum, Ahmed AllyAhmed Ally Salum Solwa CCM
Sanya, Ibrahim MohamedIbrahim Mohamed Sanya Mji Mkongwe CUF
Sarungi, Philemon MikolPhilemon Mikol Sarungi Rorya CCM
Seif, Ali KhamisAli Khamis Seif Mkoani CUF
Selelii, Lucas LumamboLucas Lumambo Selelii Nzega CCM
Sereweji, Haji JumaHaji Juma Sereweji Mwanakwerekwe CCM
Serukamba, Peter JosephPeter Joseph Serukamba Kigoma Mjini CCM
Shabiby, Ahmed MabkhutAhmed Mabkhut Shabiby Gairo CCM
Shah, Abdulkarim Esmail HassanAbdulkarim Esmail Hassan Shah Mafia CCM
Shellukindo, William HezekiaWilliam Hezekia Shellukindo Bumbuli CCM
Shellukindo, Beatrice MatumboBeatrice Matumbo Shellukindo Kilindi CCM
Shibiliti, Jacob DalaliJacob Dalali Shibiliti Misungwi CCM
Shibuda, John MagaleJohn Magale Shibuda Maswa CCM
Sigonda, Guido GorogolioGuido Gorogolio Sigonda Songwe CCM
Simba, Sophia MattayoSophia Mattayo Simba Nominert av presidenten CCM Styringsminister
Simbachawene, George BonifaceGeorge Boniface Simbachawene Kibakwe CCM
Sinani, Mohamed SaidMohamed Said Sinani Mtwara Mjini CCM
Sitta, Margaret SimwanzaMargaret Simwanza Sitta Spesialsete for kvinner CCM Kjønns-, kvinne- og barneminister
Sitta, Samuel JohnSamuel John Sitta Urambo Mashariki CCM
Siyame, Luka JelasLuka Jelas Siyame Mbozi Magharibi CCM
Slaa, Wilbrod PeterWilbrod Peter Slaa Karatu CHADEMA
Soud, Mohammed RajabMohammed Rajab Soud Jang'ombe CCM
Suleiman, Ali HaroonAli Haroon Suleiman Representantenes hus på Zanzibar CCM
Sumari, Jeremiah SolomonJeremiah Solomon Sumari Arumeru Mashariki CCM Visefinansminister
Sumry, Abdallah SalumAbdallah Salum Sumry Mpanda Magharibi CCM
Switi, Eliatta NandumpeEliatta Nandumpe Switi Spesialsete for kvinner CCM
Tahir, Hafidh AliHafidh Ali Tahir Dimani CCM
Tamim, Fatma AbdallaFatma Abdalla Tamim Representantenes hus på Zanzibar CCM
Telele, Kaika Saning'oKaika Saning'o Telele Ngorongoro CCM
Tungu, Fred MpendazoeFred Mpendazoe Tungu Kishapu CCM
Umbulla, Martha JachiMartha Jachi Umbulla Spesialsete for kvinner CCM
Vulu, Zaynab MatituZaynab Matitu Vulu Spesialsete for kvinner CCM
Wambura, Anastazia JamesAnastazia James Wambura Spesialsete for kvinner CCM
Wangwe, Chacha ZakayoChacha Zakayo Wangwe Tarime CHADEMA
Wanyancha, James MnankaJames Mnanka Wanyancha Serengeti CCM
Wasira, Stephen MasatoStephen Masato Wasira Bunda CCM Jordbruksminister
Zambi, Godfrey WestonGodfrey Weston Zambi Mbozi Mashariki CCM
Zarafi, Mwanawetu SaidMwanawetu Said Zarafi Spesialsete for kvinner CUF
Zitto, Kabwe ZuberiKabwe Zuberi Zitto Kigoma Kaskazini CHADEMA
Zubeir, Mzee NgwaliMzee Ngwali Zubeir Mkwajuni CCM
Zungu, Mussa AzanMussa Azan Zungu Ilala CCM

Eksterne lenkerRediger