Liste over Mexico bys høyeste bygninger

Dette er ei liste over Mexico bys høyeste bygninger. Lista omfatter både eksisterende bygninger, planlagte bygninger og bygninger under oppføring. Bygninger som ennå ikke står ferdig, er markert med feit kursiv skrift.

Torre Mayor er Mexico bys høyeste bygning
Torre Ejecutiva Pemex er i dag byens nest høyeste bygning.
World Trade Center Mexico er Mexico bys tredje høyeste bygning.
Torre Altus måler 197 meter.
Torre Latinoamericana fra 1956 lå lenge på toppen av lista over Mexico bys høyeste bygninger
Nr. Bygning Høyde Etasjer Innvielsesår
1 Torre Reforma[1] 244 m 57 2011
2 Torre City Santa Fe 2[2] 235 m 57 2011
3 Torre Mayor 225,4 m 55 2003
4 Torre Bancomer[3] 225 m 50 2012
5 Torre Ejecutiva Pemex 214 m 52 1982
6 Torre WTC 207 m 52 1972
7 Polarea Torre Principal[4] 205 m 52 2011
8 Torre Punta Reforma[5] 194 m 37 2009
9 Torre City Santa Fe 1[6] 200 m 50 2011
10 Torre Altus 197 m 45 1998
11 Puerta Reforma 192 m 48 2009
12 Torre Latinoamericana 183 m 45 1956
13 Torre Diana 168,7 m 35 2010
14 Torre Arcos Bosques I 161,5 m 33 1996
15 Torre Arcos Bosques II (tårn 1) 161,2 m 34 2008
16 Torre Arcos Bosques II (tårn 2) 161,2 m 34 2008
17 Torre Arena[7] 161 m 32 2010
18 St. Regis Hotel & Residences 152 m 32 2008
19 Torre Altaire 3 152 m 44 2009
20 Paragon Santa Fe 151 m 33 2008
21 Torre Lomas 146 m 40 1986
22 Torre Santa Fe Pads 145 m 37 2005
23 Torre Reforma 90 144 m 40 2010
24 Torre Amsterdam 144 m 37 2009
25 Hotel Nikko México 142 m 43 1987
26 Hotel Ritz Carlton & Residences 142 m 36 2010
27 Torre Altaire 1 140 m 40 2009
28 Torre Altaire 2 140 m 40 2009
29 Torre Altaire 4 140 m 37 2012
30 Edificio H2O Condominios 140 m 33 2007
31 Torre Panorama Santa Fe 139,4 m 35 2005
32 Torre México 138 m 36 2009
33 Torre HSBC 136 m 36 2006
34 Torre del Caballito 135 m 34 1988
35 Torre Mural 133 m 33 1995
36 Torre Mexicana de Aviación 132 m 32 1984
37 Presidente InterContinental Hotel 130 m 44 1977
38 CL Tower II[8] 130 m 34 2012
39 CL Tower I[9] 130 m 34 2012
40 Torre Milán 130 m 33 2009
41 Intercontinental Mexico Hotel & Tower 128 m 32 2009
42 Residencial del Bosque 2 128 m 30 1996
43 Residencial del Bosque 1 128 m 30 1996
44 Edificio Reforma 265 128 m 28 1995
45 Torre Insignia 127 m 25 1962
46 Torre Boston 126 m 32 2009
47 Torre Reforma 222 125 m 31 2007
48 Torre Punta Poniente 125 m 30 2007
49 Edificio Miguel E Abed 125 m 29 1952
50 Reforma 222 Centro Financiero 125 m 26 2007
51 Torre Contigo 125 m 24 1946
52 Torre Punta del Parque A 120 m 34 2006
53 Torre Punta del Parque B 120 m 34 2006
54 Residencial Toledo 3 120 m 32 2004
55 Haus Santa Fe 120 m 30 2006
56 Torre Prisma 120 m 28 1970
57 Reforma 115 120 m 28 2005
58 Grand Santa Fe Residencial Torre Oriente 120 m 28 2006
59 Edificio Reforma 243 120 m 28 2009
60 Torre Corporativo K3[10] 120 m 28 2009
61 Edificio Tlatelolco (S.R.E) 120 m 24 2005
62 Torre de Tlatelolco 120 m 24 1957

ReferanserRediger

  1. ^ Skyscraperpage Torre Reforma
  2. ^ Skyscraperpage Torres City Santa Fe
  3. ^ Skyscraperpage Torre Bancomer
  4. ^ Complejo Polarea Torre Principal Polarea
  5. ^ Skyscraperpage Torre Punta Reforma
  6. ^ Skyscraperpage Torre City Santa Fe 1
  7. ^ Skyscraperpage Torre Arena
  8. ^ Skyscraperpage CL Tower II
  9. ^ Skyscraperpage CL Tower I
  10. ^ Skyscraperpage Torre Corporativo K3

Eksterne lenkerRediger