Åpne hovedmenyen

Liste over episoder av Criminal Minds

Wikimedia-listeartikkel

Liste over Criminal Minds-episoder, fra TV-serien Criminal Minds.

Sesong 1Rediger

  • 101 – «Extreme Aggressor» – 22. september 2005
  • 102 – «Compulsion» – 28. september 2005
  • 103 – «Won't Get Fooled Again» – 5. oktober 2005
  • 104 – «Plain Sight» – 12. oktober 2005
  • 105 – «Broken Mirror» – 19. oktober 2005
  • 106 – «LDSK» – 2. november 2005
  • 107 – «The Fox» – 9. november 2005
  • 108 – «Natural Born Killer» – 16. november 2005
  • 109 – «Derailed» – 23. november 2005
  • 110 – «The Popular Kids» – 30. november 2005
  • 111 – «Blood Hungry» – 14. desember 2005
  • 112 – «What Fresh Hell?» – 11. januar 2006
  • 113 – «Poison» – 18. januar 2006
  • 114 – «Riding the Lightning» – 25. januar 2006
  • 115 – «Unfinished Business» – 1. mars 2006
  • 116 – «The Tribe» – 8. mars 2006
  • 117 – «A Real Rain» – 22. mars 2006
  • 118 – «Somebody's Watching» – 29. mars 2006
  • 119 – «Machismo» – 12. april 2006
  • 120 – «Charm and Harm» – 19. april 2006
  • 121 – «Secrets and Lies» – 3. mai 2006
  • 122 – «The Fisher King, part 1» – 10. mai 2006

Sesong 2Rediger

  • 201 – «The Fisher King, part 2» – 20. september 2006
  • 202 – «P911» – 27. september 2006
  • 203 – «The Perfect Storm» – 4. oktober 2006
  • 204 – «Psychodrama» – 11. oktober 2006
  • 205 – «Aftermath» – 18. oktober 2006
  • 206 – «The Boogeyman» – 25. oktober 2006
  • 207 – «North Mammon» – 1. november 2006
  • 208 – «Empty Planet» – 8. november 2006
  • 209 – «The Last Word» – 15. november 2006
  • 210 – «Lessons Learned» – 22. november 2006
  • 211 – «Sex, Birth, Death» – 29. november 2006
  • 212 – «Profiler Profiled» – 13. desember 2006
  • 213 – «No Way Out» – 17. januar 2007
  • 214 – «The Big Game» – 4. februar 2007
  • 215 – «Revelations» – 7. februar 2007
  • 216 – «Fear and Loathing» – 14. februar 2007
  • 217 – «Distress» – 21. februar 2007
  • 218 – «Jones» – 28. februar 2007
  • 219 – «Ashes and Dust» – 21. mars 2007
  • 220 – «Honor Among Thieves » – 18. april 2007
  • 221 – «Doubt» – 25. april 2007
  • 222 – «Open Season» – 2. mai 2007
  • 223 – «Legacy» – 9. mai 2007
  • 224 – «No Way Out (2) : The Evilution of Frank» – 16. mai 2007

Sesong 3Rediger

  • 301 – «Doubt» – 27. september 2007
  • 302 – «In Name and Blood aka In Birth and Death» – 3. oktober 2007
  • 303 – «Scared to Death» – 10. oktober 2007
  • 304 – «Children of the Dark» – 17. oktober 2007
  • 305 – «Seven Seconds» – 24. oktober 2007
  • 306 – «About Face» – 31. oktober 2007
  • 307 – «Identity» – 7. november 2007
  • 308 – «Lucky» – 14. november 2007
  • 309 – «Penelope» – 21. november 2007
  • 310 – «True Night» – 28. november 2007
  • 311 – «Birthright» – 12. desember 2007
  • 312 – «3rd Life» – 9. januar 2008
  • 313 – «Limelight» – 23. januar 2008
  • 314 – «Damaged» – 2. april 2008
  • 315 – «A Higher Power» – 9. april 2008
  • 316 – «Elephant's Memory» – 16. april 2008
  • 317 – «In Heat» – 30. april 2008
  • 318 – «The Crossing» – 7. mai 2008
  • 319 – «Tabula Rasa» – 14. mai 2008
  • 320 – «Lo-Fi» – 21. mai 2008

Sesong 4Rediger

  • 401 – «Mayhem» – 24. september 2008
  • 402 – «The Angel Maker» – 1. oktober 2008
  • 403 – «Minimal Loss» – 8. oktober 2008
  • 404 – «Paradise» – 22. oktober 2008
  • 405 – «Catching Out» – 29. oktober 2008
  • 406 – «The Instincts"» – 5. november 2008
  • 407 – «Memoriam"» – 12. november 2008
  • 408 – «Masterpiece» – 19. november 2008
  • 409 – «52 Pickup» – 26. november 2008
  • 410 – «Brothers in Arms» – 10. desember 2008
  • 411 – «Normal» – 17. desember 2008
  • 412 – «Soul Mates» – 14. januar 2009
  • 413 – «Bloodline» – 21. januar 2009
  • 414 – «Cold Comfort» – 11. februar 2009
  • 415 – «Zoe's Reprise» – 18. februar 2009
  • 416 – «Pleasure Is My Business» – 25. januar 2009
  • 417 – «Demonology» – 11. mars 2009
  • 418 – «Omnivore» – 18. mars 2009
  • 419 – «House on Fire» – 25. mars 2009
  • 420 – «Conflicted» – 8. april 2009
  • 421 – «A Shade of Gray» – 22. april 2009
  • 422 – «The big Wheel» – 29. april 2009
  • 423 – «Roadkill» – 6. mai 2009
  • 424 – «Amplification» – 13. mai 209
  • 425 – «To Hell... And Back, Part 1» 20. mai 2009
  • 426 – «To Hell... And Back, Part 2» 27. mai 2009

Sesong 5Rediger

  • 501 – «Faceless, Nameless» – 23. september 2009
  • 502 – «Haunted» – 30. september
  • 503 – «Reckoner» – 7. oktober 2009
  • 504 – «Hopeless» – 14. oktober 2009
  • 505 – «Cradle to Grave» – 21. oktober 2009
  • 506 – «The Eyes Have It» – 4. november 2009
  • 507 – «The Performer» – 11. november 2009
  • 508 – «Outfoxed» – 18. november 2009
  • 509 – «100» – 25. november 2009
  • 510 – «The Slave of Duty» – 9. desember 2009
  • 511 – «Retaliation» – 16. desember
  • 512 – «The Uncanny Valley» – 13. januar 2010
  • 513 – «Risky Business» – 20. januar 2010
  • 514 – «Parasite» – 3. februar 2010
  • 515 – «Public Enemy» – 10. februar 2010
  • 516 – «Mosley Lane» – 3. mars 2010
  • 517 – «Solitary Man» – 10. mars 2010
  • 518 – «The Fight» – 7. april 2010
  • 519 – «A Rite of Passage» – 14. april 2010
  • 520 – «...A Thousand Words» – 5. mai 2010
  • 521 – «Exit Wounds» – 12. mai 2010
  • 522 – «The Internet Is Forever» – 19. mai 2010
  • 523 – «Our Darkest Hour» – 26. mai 2010

Sesong 6Rediger

  • 601 – «The Longest Night» – 22. september 2010
  • 602 – «JJ» – 29. september 2010
  • 603 – «Compromising Positions» – 6. oktober 2010
  • 604 – «Rememberens Of Things Past» – 13. oktober 2010
  • 605 – «Safe Haven» – 20. oktober 2010
  • 606 – «Devil's Night» – 27. oktober 2010
  • 607 – «Middle Man» – 3. november 2010
  • 608 – «Reflection of Desire» – 10. november 2010
  • 609 – «Into the Woods» – 17. november 2010
  • 610 – «What Happens at Home» – 8. desember 2010
  • 611 – «25 to Life» – 15. desember 2010
  • 612 – «Corazon» – 19. januar 2011
  • 613 – «The Thirteenth Step» – 26. januar 2011
  • 614 – «Sense Memory» – 9. februar 2011
  • 615 – «Today I Do» – 16. februar 2011
  • 616 – «Coda» – 23. februar 2011
  • 617 – «Valhalla» – 2. mars 2011
  • 618 – «Lauren» – 16. mars 2011
  • 619 – «With Friends Like This» – .30. mars 2011
  • 620 – «Hanley Waters» – 6. april 2011
  • 621 – «The Stranger» – 13. april 2011
  • 622 – «Out Of The Light» – 4. mai 2011
  • 623 – «Big Sea» – 11. mai 2011
  • 624 – «Supply and Demand» – 18. mai 2011

Sesong 7Rediger

  • 701 – «It Takes A Village» – 21. september 2011
  • 702 – «Proof» – 28. september 2011
  • 703 – «Dorado Falls» – 5. oktober 2011
  • 704 – «Painless» – 12. oktober 2011
  • 705 – «From Childhood`s Hour» – 19. oktober 2011
  • 706 – «Epilogue» – 26. oktober 2011
  • 707 – «There`s No Place Like Home» – 9. november 2011
  • 708 – «Hope» – 16. november 2011
  • 709 – «Self-Fulfilling Prophecy» – 7. desember 2011
  • 710 – «The Bittersweet Science» – 14. desember 2011
  • 711 – «True Genius» – 18. januar 2012
  • 712 – «Unknown Subject» – 25. januar 2012
  • 713 – «Snake Eyes» – 8. februar 2012
  • 714 – «Closing Time» – 15. februar 2012
  • 715 – «A Thin Line» – 22. februar 2012
  • 716 – «A Family Affair» – 29. februar 2012
  • 717 – «I Love You, Tommy Brown» – 14. mars 2012
  • 718 – «Foundation» – 21. mars 2012
  • 719 – «Heathridge Manor» – 4. april 2012
  • 720 – «The Company» – 11. april 2012
  • 721 – «Divining Rod» – 2. mai 2012
  • 722 – «Profiling 101» – 9. mai 2012
  • 723 – «Hit» part 1 – 16. mai 2012
  • 724 – «Run» part 2 – 16. mai 2012

Sesong 8Rediger

  • 801 - «The Silencer» - 26. september 2012
  • 802 - «The Pact» -
  • 803 - «Through The Looking Glass» -
  • 804 - «God Complex» - 24. oktober 2012
  • 805 - «The Good Earth» -
  • 806 - «The Apprenticeship» -