Lillebil Kjellén

Lillebil Kjellén (født 3. desember 1921 i Drammen, død 7. mars 1994 i Stockholm) var en norskfødt svensk skuespiller.

Lillebil Kjellén
Født3. desember 1921
Norge Drammen
Død7. mars 1994 (72 år)
Sverige Stockholm
Beskjeftigelse SkuespillerRediger på Wikidata
Ektefelle Lars Nordrum
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata
IMDbIMDb

Hun hadde sin oppvekst i Stockholm, der hun var elev ved Kungliga Dramatiska Teaterns elevskola.

I 1938 filmdebuterte hun i Karriere (Svensk tittel: Karriär) og i 1940- og 1950-årene spilte hun i flere svenske filmer.

Kjellén var gift med den norske skuespilleren Lars Nordrum.

Filmografi (utvalg)Rediger

År Filmtittel Rollenavn
1955 Ute blåser sommervind Fru Lindgren, dam på toget
1951 Biffen og Bananen Kerstin Carve
1949 Det blir vi to om
1946 Forsøk ikke med meg
1946 Alarmnetter Julie
1945 På farlige veier Kid Gastons väninna
1945 13 stoler Gottfrid Andersson
1945 Tre söner gick til flyget Åkes flickbekant
1942 Doktor Glas Lowenius dotter
1942 Ulykkesfugl nr. 13 Mary, hans dotter
1941 Frekke Fransson Britta Lund
1938 Karriere

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger