Leif Eriksson (tegner)

Leif Eriksson (født 1942) er en svensk illustratør og ornitolog.

Leif Eriksson
Født1942Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse Ornitolog, skribentRediger på Wikidata
Nasjonalitet SverigeRediger på Wikidata

Eriksson har studert kunstfag, linje for grafisk form och illustrasjon og er leder i foreningen Svenska Tecknare.

BibliografiRediger

  • Mattis sommarbok 1982
  • Pingvinen Pings resa 1986
  • Pingvinen Ping får besök 1987
  • Mattis fiskebok 1989
  • Titta 1990
  • Storfiskaren Matti 1992
  • Mattis fågelbok 1994
  • Skatprat 1996
  • Sov gott igelkott 1997 (medforfatter Ulf Svedberg)
  • Det luktar gräs 1998 (medforfatter Ulf Svedberg)
  • Andprat 1999
  • Ärlans år 2001
  • Barnens naturbok 2003
  • Bussiga Bosse och hans vänner 2005

Priser og utmerkelserRediger