Åpne hovedmenyen

Lee Ranaldo

amerikansk gitarist, poet og sanger
Lee Ranaldo
Lee Ranaldo.jpg
Født3. februar 1956 (63 år)
New York
Ektefelle Leah Singer
Utdannet ved Binghamton University
Beskjeftigelse
6 oppføringer
Gitarist, lyriker, sanger, komponist, plateprodusent, sanger-låtskriver
Nasjonalitet USA

Moonlander,Yuri Landman, 2007

Lee Ranaldo (født 3. februar, 1956), er en profesjonell amerikansk gitarist, mest kjent som medgrunnleggeren av rockebandet Sonic Youth.

Innhold

BibliografiRediger

AlbumRediger

  • From Here to Infinity (1987)
  • A Perfect Day EP (1992)
  • Scriptures of the Golden Eternity (1993)
  • Broken Circle / Spiral Hill EP (1994)
  • East Jesus (1995)
  • Clouds (1997)
  • Dirty Windows (1999)
  • Amarillo Ramp (For Robert Smithson) (2000)
  • Outside My Window The City Is Never Silent – A Bestiary (2002)
  • Text Of Light (2004)
  • Maelstrom From Drift (2008)
  • Countless Centuries Fled Into The Distance Like So Many Storms EP (2008)

ReferanserRediger

Eksterne lenkerRediger