Lee Ranaldo

amerikansk gitarist, poet og sanger
Lee Ranaldo
Lee Ranaldo.jpg
Født3. februar 1956[1][2]Rediger på Wikidata (64 år)
New YorkRediger på Wikidata
Ektefelle Leah SingerRediger på Wikidata
Utdannet ved Binghamton UniversityRediger på Wikidata
Beskjeftigelse
6 oppføringer
Gitarist, lyriker, sanger, komponist, plateprodusent, sanger-låtskriverRediger på Wikidata
Nasjonalitet USARediger på Wikidata

Moonlander,Yuri Landman, 2007

Lee Ranaldo (født 3. februar 1956) er en profesjonell amerikansk gitarist, mest kjent som medgrunnleggeren av rockebandet Sonic Youth.

BibliografiRediger

AlbumRediger

  • From Here to Infinity (1987)
  • A Perfect Day EP (1992)
  • Scriptures of the Golden Eternity (1993)
  • Broken Circle / Spiral Hill EP (1994)
  • East Jesus (1995)
  • Clouds (1997)
  • Dirty Windows (1999)
  • Amarillo Ramp (For Robert Smithson) (2000)
  • Outside My Window The City Is Never Silent – A Bestiary (2002)
  • Text Of Light (2004)
  • Maelstrom From Drift (2008)
  • Countless Centuries Fled Into The Distance Like So Many Storms EP (2008)

ReferanserRediger

  1. ^ Archive of Fine Arts, Lee Ranaldo, 115527
  2. ^ Social Networks and Archival Context, 9. okt. 2017, Lee Ranaldo, w6n33d70

KilderRediger

Eksterne lenkerRediger