Lasse Jensen

norsk musiker

Lasse Jensen (født 1982), ofte kreditert som Lazz, er en norsk musiker og lydprodusent.

Lasse Jensen
FødtLasse Michael Solem Jensen
25. jan. 1982[1]Rediger på Wikidata (42 år)
Fredrikstad[1]
BeskjeftigelseMusiker Rediger på Wikidata
NasjonalitetNorge
Medlem avStaysman & Lazz
Musikalsk karriere
PseudonymLazz
InstrumentGitar
IMDbIMDb

Samarbeidsprosjekter rediger

Han er kjent for sine konserter, men er også involvert i andre prosjekter som JORN, Mystic Shiver, Kilanerin, Rövballebandet, Staysman & Lazz og Oceans of Time.[trenger referanse]

Han har også deltatt i første sesong av TV-serien Kompani Lauritzen, hvor han ble sendt hjem i tredje episode.[2]

Jensen utgjorde sammen med Stian Thorbjørnsen duoen Staysman & Lazz.[3][4]

Jensen driver et produksjonsselskap i Spania.[trenger referanse]

Diskografi rediger

[5] Singler

  •   «Kily's Run» (2021) med Kilanerin Games
  • «Kyli's Metal Crush» (2021) med Kilanerin Games
  • «Sea of Gold» (2020), med Håvard Lilleheie & Solli-Tangen
  • «Dimmetid» (2020), med Håvard Lilleheie & Solli-Tangen
  • «Heimert» (2020), med Erik Lervik
  • «Pornstar Martini» (2020) med Erik Lervik
  • «Pengenød» (2020) med Erik Lervik
  • «Nissefest på Bygda» (2020) med Erik Lervik & Steff Nevers
  • «Qvarten 2019» (2019)
  • «Vi Blør for drakta» (2018), med Stjernen Hockey
  • «Your Last Melody» (2017)
  • «Your Last Song» (2017)
  • «Gresvik Girlsa» (2016), med Gresvik Jenter 2003
  • «Heroes 2015» (2015)
  • «Vi er stjernen» (2014)
  • «Texasrussen» (2013)
  • «For guttane (for FFK)» (2011), med JokR & Marianne Antonsen
Staysman & Lazz
Album
  • The Essential Staysman & Lazz(2021)
  • Helt sykt Vol. 2(2017)
  • Helt sykt store hits(2014)
  • 1998–2008(2013)
Singler/EP-er
  • «Karaoke» (2020)
  • «En kasse pils alene» (2020)
  • «Volvo & Viagra» (2020)
  • «Fredag» (2020)
  • «Trenger en mann» (2019)
  • «Kyss meg» (2018)
  • «Himmel på jord» (2018)
  • «En siste gang» (2017)
  • «KJØRR» (2017), med Klish
  • «Muggene er megasvære (elsker øl)» (2017), med DJ Anton
  • «Om 100 år er allting glemt» (2017), med Lothepus
  • «En sinnsykt godt stekt pizza» (2016)
  • «Her er rompa mi» (2016)
  • «Frågan» (2016, under navnet Lasse Stianz)
  • «En godt stekt pizza» (2015), med Katastrofe
  • «20 kilo ekstra» (2015), med Torgeir & Kjendisene
  • «Skilles Johanne» (2015)
  • «Lærerinna» (2015), med Innertier
  • «Alle gutta» (2015)
  • «Hjem til deg» (2015)
  • «Brun og blid» (TIX Remix) (2014), med Katastrofe & M.M.B
  • «Ballongmannen» (2014), med Ballongmannen & Morgan Sulele
  • «Brun og blid (Disco Jumperz Remix)» (2014)
  • «Et drikkehjem» (2014), med Martin Tungevaag
  • «Russ 2014 (du er født i '95)» (2014)
  • «Min skyld» (2014), med Ole I'Dole
  • «18 Wiener» (2014), med Katastrofe
  • «Russ 2013 (du er deilig, du er spretten)» (2013)
  • «Kaptein Morgan» (2013), med Jesper Borgen
  • «Kings of Asia» (2013), med Kings of Asia
  • «Metal Sessions» (Staysman & Lazz-EP) (2013)
  • «Haldens nummer 9 (Trollmannen fra Os)» (2013), med Bingobanden
  • «Se så glad nissen er» (2013)
  • «Er så lei» (2012), med Johnny Gellein
  • «...og det var langt på natt» (2012)
  • «En natt til» (2012)
  • «Bare vent» (2012)
  • «On My Mind» (Toby & Helfner Metal Remix) (2012)
  • «Frøken Möet (Trekant)» (2012)
  • «Uten sko» (2011)
  • «Livet er for kjipt» (2011)

Referanser rediger

  1. ^ a b www.metal-archives.com[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ Pedersen, Ruben (21. mars 2020). «Måtte til psykolog etter dette». Se og Hør (norsk). Besøkt 9. mars 2022. 
  3. ^ Grøtte, Marit (29. april 2020). «Lazz trengte en forandring i livet - redningen fant han i Irland». TV 2 (norsk). Besøkt 9. mars 2022. 
  4. ^ Vestby, Ole Morten (10. januar 2015). «Staymann & Lazz vant publikumsprisen». Fredriksstad Blad (norsk). Besøkt 9. mars 2022. 
  5. ^ «LazzMusic – LazzMusic» (engelsk). Besøkt 23. mai 2022. 

Eksterne lenker rediger