Åpne hovedmenyen

Lars Mikael Raattamaa

Lars Mikael Raattamaa
Født9. oktober 1964 (55 år)
Rosersberg
Beskjeftigelse Forfatter
Nasjonalitet Sverige
Utmerkelser Aftonbladets litteraturpris (2003), Gullprinsen (2001)
DebutUr krakars gäld (1989)

Lars Mikael Raattamaa (født 1964 i Rosersberg, Sverige) er en svensk forfatter med slektsbakgrunn fra Tornedalen. Raattamaa bor i Årsta, Stockholm og er utdannet som arkitekt. Debuterte som forfatter i 1989 med boken Ur krakars gäld

BibliografiRediger

  • Svensk dikt 2006
  • Politiskt våld 2003
  • Helgonlegenderna: väv 2000
  • Ingenting annat (materia) 1996
  • Glädjens krig i allt och i allt det ljusa 1993
  • Ur krakars gäld 1989

Priser og utmerkelserRediger

Eksterne lenkerRediger