Åpne hovedmenyen
Lars Mikael Raattamaa
Født9. oktober 1964 (54 år)
Rosersberg
Beskjeftigelse Forfatter
Nasjonalitet Sverige
Utmerkelse Aftonbladets litteraturpris (2003), Gullprinsen (2001)
DebutUr krakars gäld (1989)

Lars Mikael Raattamaa (født 1964 i Rosersberg, Sverige) er en svensk forfatter med slektsbakgrunn fra Tornedalen. Raattamaa bor i Årsta, Stockholm og er utdannet som arkitekt. Debuterte som forfatter i 1989 med boken Ur krakars gäld

BibliografiRediger

  • Svensk dikt 2006
  • Politiskt våld 2003
  • Helgonlegenderna: väv 2000
  • Ingenting annat (materia) 1996
  • Glädjens krig i allt och i allt det ljusa 1993
  • Ur krakars gäld 1989

Priser og utmerkelserRediger

Eksterne lenkerRediger