Øivind Andersen Sjøvoll, bedre kjent under artistnavnet Kohib, (født 1975) er en norsk DJ og klubbarrangør fra Sortland.

Kohib
Født1975Rediger på Wikidata
Beskjeftigelse MusikerRediger på Wikidata
Nasjonalitet NorgeRediger på Wikidata

Han har gitt ut et album og tre EP-er gjennom plateselskapet Beatservice Records i Tromsø. Han ga ut sin første EP i 2007, debutalbumet Make Fire i 2010 og EP-en Solar Day i 2012.[1] Sjøvoll spiller også i elektropopbandet F.A.C.E sammen med blant annet Per Kristian Trollvik.[2]

I 2017 startet han duoen High Heeled Giants sammen med vokalisten Helle Larsen. De ga ut singelen Fake Vendetta på Beatservice Records samme år.[2]

I 2020 ga Kohib ut albumet In Mountains.[3]

DiskografiRediger

  • 2020 In Mountains
  • 2012 Solar Day (EP) Beatservice Records
  • 2011 Make Fire – The Remixes (Digital EP) Beatservice Records
  • 2010 Make Fire, Beatservice Records
  • 2007 Upnorth Balkan Beats – the Kohib Remixes (EP)

ReferanserRediger

  1. ^ «BS137 Kohib: Solar Day EP». www.beatservice.no. Besøkt 5. oktober 2020. 
  2. ^ a b Skog, Helge (8. juni 2017). «– Får frysninger av å jobbe med henne». itromso.no. Besøkt 5. oktober 2020. 
  3. ^ Grønvoll, Ronald Johansen (foto),Eline (29. mai 2020). «Øivind Sjøvoll aka Kohib ute med første album på 10 år: – Jeg liker ikke at en kjøttmeis høres ut som en kjøttmeis». itromso.no. Besøkt 5. oktober 2020. 

Eksterne lenkerRediger